2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 76 پست
نه مرفه این چیزی که شما میگین هم نیست...اگه مرفه ها اینطوری که میگین خرج کنند و بریز و بپاش بدون حسا ...

نمیدونم والا عزیزم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا حرف درست را زدی باید بری سمت لرزاده و میدون خراسون تا بعمی خونه هاش از سمت پیروزی و پرستار گر ...

اره  الان دیگ تهران بالا و پایین نداره

ما سمت ازادی میشینیم خونمون ۱۵۰ متره 

یدونه خونه ام سمت سه راه آذری داریم ۶۰ متره اجاره دادیم ۳۰۰ تومن ماهی ۸ تومن درحالی ک قبلا خیلی اجاره اون سمتا کم بود

میتونیم هردو خونرو بفروشیم بریم سمت سعاوت اباد با متراژ کمتر ولی بابام خونه کوچیک راحت نیستم 

برای همین میگم صرفا منطقه ملاک وضعیت مالی نیست

اره الان دیگ تهران بالا و پایین ندارهما سمت ازادی میشینیم خونمون ۱۵۰ متره یدونه خونه ام سمت سه راه ...

قبلا یکی این حرف را ب من زد ک تهران دیگه بالا و پایین نداره همه جاش ی جور شده 

غیر از مناطق لوکس بالای شهر   من اصلا باورم نمیشد تا خودم ب این نتیجه رسیدم

کلاس میزارن حتما

اره اینجور ادما خیلی زیادن و مایه خنده البته.. یک نمونه خیلی خوب مهران مدیری توی سریال هیولا ب تصویر کشید عالی بود. همون خانواده معلمه... فکر میکنن چی شدن...بخاطر پستی و عقده ی درون هست همش

ما شرق تهرانیم تهران پارسخیلییییییی پولدار نیستیم معمولی ایم من ماشین دارم شوهرمم داره خونه ام مال خ ...

واقعا اینقدر پولفقط هزینه بچه تونه؟ این پول سرسام آوره...

معذرت میخوام که میپرسم مگه چقدر درامد دارین؟

اره اینجور ادما خیلی زیادن و مایه خنده البته.. یک نمونه خیلی خوب مهران مدیری توی سریال هیولا ب تصویر ...

یک انسان اصیل هیچوقت خود تحقیر نیست... و موقعیت مکانی رو کلاس نمیدونه

واقعا اینقدر پولفقط هزینه بچه تونه؟ این پول سرسام آوره...معذرت میخوام که میپرسم مگه چقدر درامد دارین ...

اره ببیین تازه ۳۰تومنم ماهی حقوق پرستارشه 

کاردرمانی گفتار درمانی اتاق تاریک فیزیوتراپی ذهن درمانی بازی درمانی.

مدرسه ام از بعد عید میخوایم بذاریمش صبح تا ظهر گفتن ماهی ۳۵میلیون 

درآمد شوهرم که مطب داره بیمارستانم هست بد نیست اخه چی بگم ثابت نیست ۲۵۰به بالا میشه

خودمم ۴۰به بالا اگه هنرجو داشته باشم که اموزش هر لاین جداست هزینه اش 

مواد کراتینم از خارج میخریم به همکارانم پخش میکنم اونم درامد جدایی دارم ازش 

ولی داروهای پسرم خیلی بالاس امپول داره یک روز درمیون میزنه دونه ای ۱/۵میلیون فقط

تازه هزینه داروهاشو بخدا کم گفتم بهت سرسام اوره یعنی نمیدونم‌چجوری‌ اموراتمون میگذره

تازه پوشک و خوردوخوراک و پوشاک و اینارو حساب نکردم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️