2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیان

944 بازدید | 76 پست

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده 

واقعا همه تهرانی ها پولدارن؟ یا پولداراش فقط میشه مناطق شمالی؟ کسب وکار مردم توی مرکز شهر و حالا مناطق زیر میدون ونک چیه؟ چون با حقوق کارمندی که نمیشه اونجاها زندگی کرد... من همیشه وقتی تهران میام مردمشو میبینم فکر میکنم ماشالا همشون قشر مرفه ان

ممنون میشم جواب بدین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه لزوما هرکی مرکز شهره بی پول نیس و هرکی هم شمال شهره پولدار نیس همه جور قشری داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

اجاره خونه توو تهران بجز چندتا منطقه مثل فرشته و فرمانیه و نیاوران و... و از اونطرف خیلی پایین شهر تقریبا یکسانه 

پس پولدار بودن یا نبودن خیای ربطی به منطقه ای که زندگی میکنن نداره. اکثرا هم کارمند هستن

کسایی که اجاره نشین هستن هم بیشتر درآمدشون رو اجاره خونه میدن

َب ززندگی تهران با بقیه جاها فرق داره، کسایی که تهران زندگی میکنن بابت چیزایی خرج میکنن که شهرستانی ها شاید خرج نکنن یا مثلا لاکچری بدونن 

من خودم روستا بزرگ شدم و الان تهران زندگی میکنم برای همین تفاوت توو تگاین چیزا خیلی برام مشهوده 

اکثر کسایی که تهران زندگی میکنن پس انداز آنچنانی ندارن چون دخل و خرج به هم نمیخونه، درآمد هاشون بیشتر از شهرستان هست اما خرجشون هم بیشتره 

برای همین شاید کسی که تهران ه خوب خرج کنه و زیاد پول چیزایی بده که شهرستانی ها اونقدر خرج نمیکنن اما لگاین به سبک زندگی برمیگرده نه لزوما پولدار بودن شون

این نظرات من اصلا جسارت و بی احترامی نیست، من خودم روستا بودم، شهرستان بودم و تهران هم بودم، امیدوارم بحث اینکه شهرستانی ها فلان خرج میکنن و تهرانی ها فلان و.... بابت سوتفاهم از صحبت من راه نیوفته

اجاره خونه توو تهران بجز چندتا منطقه مثل فرشته و فرمانیه و نیاوران و... و از اونطرف خیلی پایین شهر ت ...

من هم بچه روستا بودم و در شهری خارج از تهران زندگی میکنم... صرفا واسم سوال شده بود

ممنون که جواب دادین