2777
2789
عنوان

تهرانی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا همه اونایی که ونک به پایین هستن بی پول نیستن 

مثلا محله های منطقه شش و هفت گرونن مثل یوسف اباد و سهروردی 

خیلی پولدارای قدیمی هستن منیریه میشینن

یا نازی اباد خیلی پولدار داره 

یه سری بازاری ترک یاغچی اباد زندگی میکنن 

یه سری پولدارای بازاری سمت پیروزی و تهران نو میشینن

منظورم اینه که چه ویژگی هایی باعث میشه اینطور فکر کنید

شاید تفاوت هایی که تهران با بقیه جاها داره و طبق چیزی که یکی از دوستان گفتند چون سبک زندگیشون فرق میکنه... و خرج هایی میکنند که در بقیه جاها مد نیست

تعجب میکنم کسانی که میگن ربطی به منطقه نداره!

مناطق گرونتر ساکن باشی که حالا یا قبلا تو ارزونیا خریدی خونا رو 

یا مستاجری که کرایه شون کم نیست

درهرصورت از پایین شهر پولدارترن دیگه

همه ادارات دولتی تو تهرانه پس کارمندا کجا زندگی می کنن؟ 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
تعجب میکنم کسانی که میگن ربطی به منطقه نداره!مناطق گرونتر مالک باشی که حالا یا قبلا تو ارزونیا خریدی ...

ممکنه یه نفر یه خونه داشته باشه تو خیابون زرتشت هزار متر زمینش باشه قعطا پولدارتر از کسی هست که یه اپارتمان صد متری تو نیاوران داره 

تعجب میکنم کسانی که میگن ربطی به منطقه نداره!مناطق گرونتر ساکن باشی که حالا یا قبلا تو ارزونیا خریدی ...

نه عزیز سراغ دارم طرف تو نازی آباد زندگی میکرد ولی چند دهنه مغازه داشتن ولی مثلا ممکنه یکی تو جردن مستاجر باشه

همه پولدار نیستن خیر

میشه زندگی کرد

مردم ونکم عادی یکی معلم یکی مغاره دار 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

چه ربطی داره..یه سر برو مناطق فقیر نشین و پایین شهر

اونجا متوجه میشی همه قشر مرفه نیستن

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
حالا همه اونایی که ونک به پایین هستن بی پول نیستن مثلا محله های منطقه شش و هفت گرونن مثل یوسف اباد و ...

اصلا اخلاف طبقاتی بالا و پایین نسبت به قبل خیلی کمتر شده چون خونه های پایین بیشتر از خونه های بالا گرون شد من به بقیه کاربرا کاری ندارم ولی بنظرم با این قیمت خونه  کسی که تو هر نقطه ای از تهران خونه داشته باشه پولداره 

به هر صورت هر کی هر چقدر دستش میرسه هزینه میکنه و توی همون سطح زندگی میکنه

از خوراک و پوشاک و محل زندگی گرفته تا اخلاق و برخورد و رویه زندگی نسبت به همینا فرق میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید