امشب بار چهارمیه که گفتن برو خرید ما پول میدیم بهت بعد تو مغازه گفتن پول بدین ندادن
همه لباسام مال چهارتاهشت سال پیشه:)
چون یه مثلا بابای بی بته بیغیرت داریم که حای شلوارشو نمیتونه بکشه بالا(به ولله اگه یه نقطه کوچیک توش خوبی باشه،شمر به اون بی رحمیش این همه بلا سر بچهاش نمیاره،حالا همچین کسیو کی تحمل میکنه؟یکی مثه مامانم چون اونم بدذاته)
خلاصه بخاطر این بیغیرت قرار بود داداشم پول بده،به همه هم داد،حتی اون مرتیکه بیعرضه معتاد هم پول لباساشو این داد
بعد امشب به داداشم زنگ زدم قیمتش فلانه گفت باشه ولی سعی کن کم کنی.من رفتم مثه احمقا خودمو کوچیک کردم که کم کنه،کم کرد زنگ زدم گفت نه
به مامانم زنگ زدم گفت نمیریزه زنگم نزن بهمون دیگه جوابتو نمیدیم
گفتم اگه نمیدادین غلط کردین گفتین بگرد که سه روزه انقد راه رفتم پاهام میسوزه حالا حتی غرورمو گذاشتم زیرپام تخفیفشم گرفتم جوری که فروشنده گفت مشخصه کارد به استخون رسیده که اسم تخفیف میگیری بعد گذاشته تو پلاستیک میگین نه
میگه تو خودت کوچیک هستی فکر کردی سگ کی ای؟
کل راهو گریه کردم چون واقعا زورم گرفت:)همه نکام میکردم
رسیدم نزدیک خونه میگه کجایی؟میگم به شماها ربطی نداره هرهرهر میخنده و خوشحال میگه خوب کردیم دلمون خواست بهت پول ندیم🙂باورتون میشه؟
شام نودل بود(صبحونه که هیچ،به خودش تکون نمیده برای ناهار،شامم منت میزاره رو سرمون بخاطر اشغالایی که به خوردمون میده)
من مال خودمو جدا پختم چون نصف نوذلمم بهم نمیداد میریخت بشقاب بقیه:)بعد من همیشه گوشت میخورم،دیدم تو این سبزی داره فکر کردم سبزیجاته
برای همین دوتا ملاقه از اب نودل ریختم تو قابلمشون بهم زدم دو ملاقه برگردوندم تو ظرف خودم
وای ک..صونه واویلا تو چقد خودخواهی،تو فکر کردی زرنگی همش دنبال منفعت خودتی🙂😂گفتم یه ذره ادویه نودلههه چه منفعتی من سبزیجات نمیخورم
تو غلط کردی این سبزیجاته این مرغه،همش دروغ میگی
اخرشب برداشتی سس شکلاتو شرررر شررر ریختی رو کیکت
بعد باز داداشم اومد گفت این همه ادویهارو ریخته تو ظرف خودش فلان،اومدم توضیح بدم فکر کردم سبزیجاته برای همین...پرید وسط حرفم
گفتم نپر وسط حرفم بزار توضیح بدم،بابا چته برای یه ذره ادویه
نه تو دیشبم کلی سس خوردی:)))
بعد میگی نپر وسط حرفم؟تو میپری وسط حرفم😐تو وحشی ای کلا
اومد منو بزنه عصبی شدم زدم تو دستش گفتم سماها غلط میکنین تا چیزی میشه هار میشین میخوایین منو بزنین،گه خوردین که تو ۲۲ سالگی هنوز دستتون رومن بلند میشه،چجوری همیشه خا،،یمال پسراتی،به من میرسی وحشی میشی؟چندبارررر مثه وحشیا خواست منو با جارو بزنه داداشام نزاشتن
بعدشم کلی حرف مفت زد
ولی به ولله اگه ببخشمش اینا همش باید برگرده به زنذگیش صدبرابرش