بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی اونجا بزنم گوگل مثلا فلان مدل ماشین لباسشویی ال جی این شکلیه با چیزی که تو مغازه هست مقایسه کنم ...
ببین بخاطر بی ارزشی پولمون اگر بخوان اصل وارد کنند قیمتش خیلی بالا در میاد مشتری نمیگیره
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بخاطر همین دو دل شدم میگم برم همینجا ایرانی گارانتی دار بخرم با این که جنسای ایرانی اشغاله اما قابل ...
خب بدیش اینه ایرانی با وجود گارانتی باز خدمات نمیدن و دنبال بهونه که شانه خالی کنند و اخر خسارت و تعمیر رو متوجه مشتری میکنند
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*