2777
2789
عنوان

جای من بودین با این خانواده رفت و آمد میکردین ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 36 پست
عزیز من یه ذره دلیلت مسخره نیست؟

برای چی مسخره باشه ؟ 

اگه خانوادت پیش خانواده همسرت بهت بی محلی کنن ( اونم سر یه موضوع کاملااا بی اهمیت که حق با شماست ) 

شما ناراحت و دلخور نمیشی ؟ 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
به خدا خودمم مث سگ پشیمونم و دفعه آخرم شد خوبی به خانوادم نیومده ۱ هفته اومدن موندن و خانواده همسرم ...

وااا چقد رفتار خونوادتون بچگانه س.

والا من با خونوادم بحثم میشه باز مادرم اینا ز میزنن میگن عب نداره بزار تموم کنیم بره

یا من ز میزنم حالشونو میپرسم

جلوی خونواده شوهرمم که کلا خط قرمزمونه هیچ چیزی رو بروز نمیدیم برا اینکه امکان داره سوءاستفاده کنن

حتی اگه دعوای شدیییید هم داشته باشیم جلوی دیگران بروز نمیدیم یکی در خونه رو بزنه با خوشحالی و....باهم میحرفیم تا طرف متوجه نشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد بد شده، انشالله که درست میشه اوضاع

درستم بشه واقعا دلم ازشون شکسته 

فقط میخوام همینجوری که عید مارو خواهرام خراب کردن و  پیش همسرم زشت شد خدا تو همین عیدی جوابشونو بده 

برای چی مسخره باشه ؟ اگه خانوادت پیش خانواده همسرت بهت بی محلی کنن ( اونم سر یه موضوع کاملااا بی اهم ...

چرا عزیزم دلخور که میشم اما گل من منظورم اینه که خیلی دلیلت مسخره نیست که مادر پدرت رو چند ماه بهشون اهمیت ندادی؟؟؟

تو کودکی اونها اینقدر بهت اهمیت دادن که بزرگ شدی باهوشون خوب باشی

اوکی؟؟

درستم بشه واقعا دلم ازشون شکسته فقط میخوام همینجوری که عید مارو خواهرام خراب کردن و پیش همسرم زشت ش ...

به اعصابت مسلط باش گلم، بالاخره اینم یه تجربه هرچند تلخ بود، از این به بعد همچین کاری انجام نده، من سعی میکنم خانواده خودم و همسرم رو، رو در رو نکنم، چون همش آخرش یه بحث و دلخوری پیش میاد، جدا جدا دعوتشون میکنم 

وااا چقد رفتار خونوادتون بچگانه س.والا من با خونوادم بحثم میشه باز مادرم اینا ز میزنن میگن عب نداره ...

خدا خانوادتو واست حفظ کنه که آنقدر با درک و شعورن

بخدا شوهرم انقد احترام گذاشت بهشون و مهمون داری کرد و این شد پاداشمون که بعد ۱ هفته باهم برن بگردن و بچرخن و ما تو عیدی تو خونه تنها بمونیم 

فقط میخوام که خدا جوابشونو بده چونکه خیلی پیش شوهرم زشت شد و خیلی کوچیک شدم 

به اعصابت مسلط باش گلم، بالاخره اینم یه تجربه هرچند تلخ بود، از این به بعد همچین کاری انجام نده، من ...

منم از این به بعد همین کارو می‌کنم و اصلا نمیذارم باهم در ارتباط باشن 

اشتباه کردم واقعا و چوبشو خوردم 

کلا به خانوادم خوبی نیومده و این درس عبرتم شد 

منم از این به بعد همین کارو می‌کنم و اصلا نمیذارم باهم در ارتباط باشن اشتباه کردم واقعا و چوبشو خورد ...

انشالله که کمی بگذره اوضاع درست میشه، دیگه فکرت رو آزاد کن و بی خیال باش‌ 

به اعصابت مسلط باش گلم، بالاخره اینم یه تجربه هرچند تلخ بود، از این به بعد همچین کاری انجام نده، من ...

نمیخوام حالا حالاها به مادرم زنگ بزنم و خونش برم 

چون وقتی آنقدر سنگ دله که دلش میاد با بقیه بچهاش بره به گردش و نبود من براش مهم نیس منم نمیخوام برام مهم باشن 

انشالله که کمی بگذره اوضاع درست میشه، دیگه فکرت رو آزاد کن و بی خیال باش‌

اره باید یکم فکرمو آزاد کنم ولی چون شوهرمم متوجه سده و تنها موندیم همش تو فکرشم و تا عید تموم نشه غصش باهامه

نمیخوام حالا حالاها به مادرم زنگ بزنم و خونش برم چون وقتی آنقدر سنگ دله که دلش میاد با بقیه بچهاش بر ...

آره کمی سرسنگین باش، چون زود وا بدی، احساس شرمندگی نمیکنن راجع به رفتارشون، برعکس، فکر میکنن حق با اونا بوده 

خدا خانوادتو واست حفظ کنه که آنقدر با درک و شعورنبخدا شوهرم انقد احترام گذاشت بهشون و مهمون داری کرد ...

الهی عزیزم.

باید حداقل جلو شوهرت و خونواده شوهرت خیلی هوای تورو داشته باشن

دیگه دختر بجز خونوادش کی رو داره که پناهش باشه

اره باید یکم فکرمو آزاد کنم ولی چون شوهرمم متوجه سده و تنها موندیم همش تو فکرشم و تا عید تموم نشه غص ...

با شوهرت خوش بگذرون و دوتایی باهم تفریح کنین، باور کن اول و آخرش همین شوهرت برات می مونه نه کسی دیگه

چرا عزیزم دلخور که میشم اما گل من منظورم اینه که خیلی دلیلت مسخره نیست که مادر پدرت رو چند ماه بهشون ...

مادرم الان با بقیه بچهاش میره عید دیدنی و ما تنها موندیم تو خونه 

مادرم فکر آبروی منو پیش خانواده همسرم و همسرم نمیکنه 

واقعا قلبش سیاهه

الهی عزیزم.باید حداقل جلو شوهرت و خونواده شوهرت خیلی هوای تورو داشته باشندیگه دختر بجز خونوادش کی رو ...

واقعا هم همین 

پدرم فوت کرده و مادرمم اینطوری میکنه پیش همسرم و خانواده همسرم 

خواهرامم یکی از اون یکی بدتر 

پیش شوهرم خیلی احساس بدی دارم 

فقط از خدا میخوام جواب خواهرامو بده