2777
2789
عنوان

بحث و قهر در مسافرت خانوادگی

153 بازدید | 16 پست

سلام،ما اومدیم مسافرت خانوادگی،من جدا شدم با بچم اومدم،با عروس و داماد و خواهر و برادر و پدر و مادر،روز اول عروس مون فتیر درست کرده بود و آورده بود ،من داشتم میخوردم مو داشت ،گفتم اشکال نداره،اون تیکه رو میکنم،بعد کندم هی کش اومد،و یه موی بزرگ بود کلا نخوردم و انداختم،جلو روش نگفتم ،وقتی نبود داشتم به آبجیم میگفتم که انگاری شنیده بود،اومدن خونه با شوهرش،اخم ،من سرم درد میکنه،بچت بگو ساکت باشه،دخترم باهاشون حرف میزد،جواب نمیدادن،یه بارم به دخترم دعوا کرد ساکت باش ،میخام بخابم،شبش کلی اعصابم خورد شد،دخترم پدر نداره ازش دفاع کنه،خیلی ناراحت میشم،کسی دعواش کنه،روز بعدم باز تیکه انداخت بچه خوب از خوردنش معلومه،بچم بد غذاعه هر غذایی نمیخوره،اونجا چیزی نگفتم،ولی بعدش کلا بهش اخم کردم،و باهاش صحبت نکردم،خودش هی اومد حرف زد باهام،این روز آخری سوار شتر شدن با شوهرش ،دادا شم گوشی داده بود دست خواهر کوچیکترم ازشون فیلم بگیره،منم متوجه نشدم،گفتم عروسمون شبیه زنای کرد شده،خانوادمم کلا اون موقع داشتن به سوار شدنشون میخندیدن،حالا فیلم رو دیده،کلا قهره،و خودش رو زده به ناراحتی،به نظرتون کلمه بدیه؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بماند که بخاطر اینکه گفتن بچت شلوغه اون روز دخترم رو زدم و کلی عذاب وجدان گرفتم،خودش هم بچه داره ولی معتقده بچش ساکته

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

کلا جمیعا خاله زنک هستید.بعدم مسافرت دسته جمعی مسافرت نیست یه دورهمی دسته جمعی هست که چند روز طول می‌کشه و‌چون مدت زیادی همگی با هم هستید آخرش همینه.مسافرت میخوای بری خودت و‌دخترت برید و‌خوش بگذرونید

مگه چیه زنای کرد که قشنگن

چمیدونم،خواهرم میگه فکر کرده میگی دهاتی،میگم دهاتی کجا کرد کجا؟خواهرم تازه داره شورش هم میکنه ،نه اون ناراحت شده ،بهش بر خورده

ما ک مسافرتمون کلن دعواس😂

آره واقعا هر سری یکی با یکی مشکل داره

از خداش هم باشه شبیه زنای کورد باشه

خدایی،کلمه بدی که نگفتم ،کلا قهروعه،تو عقد هم بود سر هر چیزی گریه میکرد و قهر،بعد داداشم نازشو می‌کشید و مارو دعوا میکرد

حالا تو دیدی مویه نخوردی و گذاشتی کنار چرا حالا به بقیه گفتی اون بنده خدا هم حتما موی یهو رفته تو فطیر از قصد نبوده و کا. زندادشتون هم بده که دل بچه رو میشکنه شما هم اون وسط حرف نمیزدی نمیشد حالا باز اعصاب خوردی و جنگ و قهر 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

حالا تو دیدی مویه نخوردی و گذاشتی کنار چرا حالا به بقیه گفتی اون بنده خدا هم حتما موی یهو رفته تو فط ...

جنگ و قهری که نیست والا

چمیدونم،خواهرم میگه فکر کرده میگی دهاتی،میگم دهاتی کجا کرد کجا؟خواهرم تازه داره شورش هم میکنه ،نه او ...

بهش بگو مردم کلی خرج میکنن میرن مسافرت با لباس به قول خودتون دهاتی یا کردی یا هرچی عکس میگیرن همه سلبریتی ها و بلاگرام اینکارو میکنن چیز بدی بهش نچسبوندن که