2777
2789

من اول مرغم سرخ میکنم با حرارت کم ک توی اب خودش بپز بعد سرخ بشه 

بعدا سیر پیاز فلفل دلمه هویج و رب سرخ میکنم با 1 لیوان اب و ادویه مرغ میزارم داخلش تا جا بیوفته

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من امشب درست کردم 

پیاز و سیر و فلفل دلمه رو با ادویه تفت میدم 

بعد مرغ رو میریزم 

بعد که پخت میذارم توی روغن داغ 

یه مقدار ریخت و‌پاش روغن داره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همیشه مرغ رو اول میندازم تو اب بپزه

البته نه کاااامل که طعم مرغ اب پز بگیره!

با پیاز و زرچوبه و نمک تو اب میذارم در حد ۲۰ دقیقه اینا قل بخوره

بعد قشنگ سرخ میکنم

و در اخر هم سسش رو درست میکنم اضافه میکنم درش و میبندم که جا بیافته

میخوای دستورچلومرغ زعفرونی بهت بگم که مجلسی هست

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

من همیشه مرغ رو اول میندازم تو اب بپزهالبته نه کاااامل که طعم مرغ اب پز بگیره!با پیاز و زرچوبه و نمک ...

من یکباراینجور پختم . ابش رو دور ریختم بعد حس کردم گوشت مرغ خشک هست و بی اب 

بگو عزیزم

اول مرغ رویک ساعت میزاری توآب نمک،بعدبافلفل سیاه زدچوبه زنجبیل طعم دارمیکنی نیم ساعت بمونه بعدسرخ میکنی  توروغ،پیازداغ وبعدسیرله شده وهویج ویدونه لیموعمانیٌ به مرغهااضافه میکنی زعفران میزنی وآب جوش میزری بپزه نیم ساعت آخرنمک ویکم گلاب بهش میزنی یه بادرست کنی بااین روش دعام میکنی

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

اول مرغ رویک ساعت میزاری توآب نمک،بعدبافلفل سیاه زدچوبه زنجبیل طعم دارمیکنی نیم ساعت بمونه بعدسرخ می ...

گلاب واقعا خوب میشه داخلش؟ از یه نفر دیگه ام شنیدم ولی میترسم برا مهمون امتحان کنم