2777
2789
عنوان

بنظرتون زشت نیس😂

94 بازدید | 13 پست

نامزدم رفته کارت عروسی بنویسه 

بعد اسم منو هم نوشته 

آخه من همیشه دیدم فامیلی عروس و می‌نويسن اصن ندیدم کسی اسم بنویسه 

بعد 😂احساس میکنم یجوریه 

به نامزدم میگم فامیلیمو مینوشتی میگه 

مننننننننن اِسم مِسم قایم نمیکنم😂

نظر شما چیه؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون از زن ستیزیشونه ک فک میکنن اگ اسم عروس باشه الان دیگه ابروشون رفته وااییی اسم ناموسشونو میدووونننن

نامزدت خیلیم خوب کرده

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشتر ببینید

چهل پنجاه سال پیش فقط فامیل یا دوشیزه مینوشتن ، خیلی سال عروس بیچاره هویت پیدا کرد و اسمش نوشته میشه 🤦 چطور تا حالا ندیدین!؟ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اون از زن ستیزیشونه ک فک میکنن اگ اسم عروس باشه الان دیگه ابروشون رفته وااییی اسم ناموسشونو میدووونن ...

اره نمیگم بد کرده چون کارت پستال قبلا استوری کردیم اسمامونو همه دیدن 

ولی تو کارت چون ندیدم بنویسن  برا همون میگم

چهل پنجاه سال پیش فقط فامیل یا دوشیزه مینوشتن ، خیلی سال عروس بیچاره هویت پیدا کرد و اسمش نوشته میشه ...

ارههه😂

نه ما کارت پستال درست کردیم استوری کردم همه دیدن اسمامونو 

ولی چون ندیدم تو کارت بنویسن برا همون میگم 

ارههه😂نه ما کارت پستال درست کردیم استوری کردم همه دیدن اسمامونو ولی چون ندیدم تو کارت بنویسن برا هم ...

بسلامتی ، خوشبخت بشید 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦