2777
2789

امروز ب این فک میکردم هیچ آدم درست حسابی ای تو زندگیم ندارم ب جز مامانم ک زیادم باهش راحت نیستم

خانواده مادریم همشون دروغگوو دو رو هستندجوری ک اصن دلم نمیخاد بهشون نزدیک بشم مطمعنم همونجور ک غیبت بقیه رو میکنن غیبت منم میکنن

خانواده پدری بسیار بی روح و از هم پاشیده جوری ک سال ب سال خونه هم نمیرن و از حال هم خبر ندارن

دوستای مزخرف و مغرور

از اونایی ک الکی تو قیافه ان سرد برخورد میکنن

نمیدونم شاید مدلشونه ولی من واقعا نمیتونم باهاشون کنار بیام

نمیخام از خودم تعریف کنم ولی من واقعا اخلاقم خوبه مخصوصا با دوستام ولی وقتی نشستم کلی فک کردم ب گذشته و رفتارامو با بقیه آنالیز کردم متوجه شدم چن سال پیش ک مغرور بودم و خودمو میگرفتم انگار همه بیشتر ازم تحویل میگرفتن

چقد پشیمونم ک ب هرکی رسیدم باهاش جوری رفتار کردم ک انگار چن ساله صمیمی ایم

چرا بعد از مدتی غروروکنار گذاشتم و مهربون شدم با همه؟

چرا تصمیم گرفتم وقتی میبینم کسی ساکته من اول باهاش سلام کنم جای اون؟

چرا تصمیم گرفتم من اول پیام بدم؟

چرا چرا چراااا

واقعا نمیفهمم دلیل اینهمه تغییرو من این چن ساله چم شده انگار غرور داشتنو فراموش کردم انگار ارزش واقعی خودمو نمیدونم 

انگار فراموش کردم ک این منم ک همه باید دنبالم بیفتن ن بالعکس

من دختر فوق العاده ایم برعکس اونا شخصیت مزخرفی ندارم بلد نیستم قیافه بگیرم بلد نیستم با تکبر ب بقیه نگاه کنم

یعنی بلد بودما ولی یادم رفته

هر وقت یکیو میبینم آشناس حتی وقتی خیلی ازم پایین تره باهاش مهربون برخورد میکنم

چرا نمیخام قبول کنم لیاقت ندارن

کاش یکی تو مثل خودم تو زندگیم بود میتونستم کنارش خودم باشم بدون تغییر رفتارش و هیچ قضاوتی....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باهمه صمیمی میشی ؟

بدون شناخت بدون دقت به رفتاراش؟

احساساتی هستی ؟ 

ادمای باهوش اول دقت میکنن طرفشون انسان هست بعد صمیمی میشن 

تو اول صمیمی میشی بعد متوجه میشی طرفت سمی وشیطان صفته 

تعادل شاید اون چیزی که بهش میگی غرور همون حد تعادل زندگیت بوده

اره حق با توعه 

کتابی نمیشناسی راجب ارتباط با دیگران؟

واقعا دیگ دلم نمیخاد باهاشون ارتباط بگیرم مگر در حد سلام علیک

همون اندازه که کسی لیاقت بودن مارو نداره مام لیاقت بودن بقیه رو توزندگیمون نداریم

متاسفانه من اطرافم ادم درست حسابی تر از خودم ندیدم

شاید فک کنی خودشیفتم ولی کلی بهش فک کردم

چون متوجه شدم لیاقت خوبیو هیچکسسسسس ب جز خانوادم ندارهمن با درد اینو فهمیدم

شتید مثل جاریم از ادمای زبون و باز و متظاهر گول میخوری فقط به رفتار شخص دقت کن بعضیا با زبونبازی و فریبکاری به خواسته هاشون میرسن 

اره حق با توعه کتابی نمیشناسی راجب ارتباط با دیگران؟واقعا دیگ دلم نمیخاد باهاشون ارتباط بگیرم مگر در ...

بهترین کتاب اشنا شدن با ادما و دقت به رفتارشون ،میتونی رفتار بلاگرا رو دقت کنی به تظاهر کردناشون فریبکاریاشون برای فالور وپول و زبونبازی و دروغ‌گفتناشون ،شگردهای گول زدن فالور و‌مردم ساده

میتونی خیلی راحت ادم های زبون باز و حیله گرو بشناسی که برای پول و فالور چطور زبون میریزن ولی ذره ایی مرده و زنده فالور براشون مهم نیست همش نمایش و اداس 

میتونی از این راه ادمارو بشناسی 

باهمه صمیمی میشی ؟بدون شناخت بدون دقت به رفتاراش؟احساساتی هستی ؟ ادمای باهوش اول دقت میکنن طرفشون ان ...

اره مثلا امروز یکیو در حد سلام علیک میشناختم دیدم تو ماشین بودیم

دیدم بینیشو عمل کرده

اول من سلام کردم 

بعدم سر بحثو باز کردم وای چقد بینیت خوب شده پیش کی عمل کردی  چن وقت باید چسب بزنی

ولی اون کلا کوتاه جواب میداد...

شتید مثل جاریم از ادمای زبون و باز و متظاهر گول میخوری فقط به رفتار شخص دقت کن بعضیا با زبونبازی و ف ...

من گول سادگی خودمو خوردم

مشکل من اینه با همه گرم میگیرم از این زفتارم ب شدت متنفرم و معتقدم ادما مخصوصا روستای ما  لیاقت این صمیمیت منو ندارن