2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیمو چک میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 35 پست

نمیدونم مشکل از شوهرته یا نه

برا من اجازه میگیره برم اینستا برم تلگرام؟ 

اجازه ندم میگم باشع😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

ببین طلا که پاکه چه منتش به خاکه گلم اگه به خودت شک نداریی خب بذار بره کلا وقتی خونست گوشیت و بذار رو دست بذار ببینه هیچی ندا ی بعد یه مدت اطمینان میکنه و کلا بی خیال میشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یواشکی جالب نیست ولی اینکه گاهی با اجازه و حضور شما گوشی و چک کنه اوکیع

اره منم مشکلی ندارم بیاد بگه بزار ببینم اما اینکه یواشکی بره نه اصلا خوشم نمیاد مخصوصا شاید می‌ره پیام های دوستام رو میبینم که خیلی زشته

چه ایرادی داره؟بنظرم زن وشوهر باید رمز گوشی همدیگه داشته باشن و هروقت خاستن چک کنن چه ایرادی داره؟واقعا درک نمیکنم کسایی که مخالف هستن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اگه چیزی تو گوشیت نداری خب واسه پی باید ناراحت بشی. توام گوشی اونو بگیر ن واسه جک کردن واسه اینکه بگ ...

من خودم گوشیش رو اصلا چک نکردم ولی یکی دو باری که واقعا کاری پیش اومده به راحتی نمی داد 

شما اگه به خودت شک نداری این کارو نکن 

شوهرت روت حساسه برای همین چک می‌کنه 

کاش خانما اینو میفهمیدن والا بلا شوهری که چک می‌کنه دوست دارم نمی‌خواد کسی مزاحمت بشه 

مریض ک نیست 

شوهری که کلا دایورت کرده و کاریت نداره از اون باید ترسید نه اون بنده خدای شوهرت 

اگه خیانت نکردی رمز همدیگه رو بدونید هیچ ایرادی نداره 

چه ایرادی داره؟بنظرم زن وشوهر باید رمز گوشی همدیگه داشته باشن و هروقت خاستن چک کنن چه ایرادی داره؟وا ...

ببین فرض کن با دوستت بگیری سر سایز لباس زیر بحث کنی یا غیبت کسی رو بکنی واقعا اشکال ندارع شوهرت ببینه؟ 

اره منم مشکلی ندارم بیاد بگه بزار ببینم اما اینکه یواشکی بره نه اصلا خوشم نمیاد مخصوصا شاید می‌ره پی ...

شایدم یکم خاله زنکه، عیب نداره اینبار تو بگو گروند گوشی یه متن بزار که می‌دونم یواشکی چک می‌کنی کار درستی نیست با هماهنگی چک کن 🤣🤣🤣🤣🤣

فقط اونایی که میگن مگه چه اشکالی داره !!

شاید دوست و خواهرش تو چت یه حرف خصوصی بهش زده باشه دلش نخواد شوهرش بفهمه شاید یه چیزی سرچ کرده باشه و دوست نداشته باشه شوهرش بدونه دلیل نمیشه آدم ازدواج کنه در حد یه گوشی هم حریم خصوصی نداشته باشه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
خب اینکه اکانت روبیکاتو برداشته خیلی عجیبه ولی سر گوشیت بره مگه مهمه؟نکنه خودش رمز داره گوشیش ؟

اره داره نه بیاد بگه زهرا گوشیتو بده میدم بش مشکلی ندارم ولی مرض داره یواشکی میبینه حتما شکاکه دیگه می خواد مچ گیری کنه