2777
2789
عنوان

همسایمون بچمو برد پاشو داغون کرد چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 76 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو بچه دیشب تا صبح گریه کرده همسرم خیلی ناراحت شده دیگه راضی نیست من بچه رو تنها بذارم هروقت خودم اومدم میارمش 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

من ی مورد یادمه به غریبه ام نه دست جاریش سپرد و رفت ارایشگاه رنگ بزارع رو موهاش اینم بچه رو عین عروسک گذاشته رو پای  پسر شیش سالش .اونم سر بچه رو زده به سرامیک بچه کلی گریه کرده ارومش کردن تا درمونگاه بردن و بازم اروم نشده الانم در خال شکایتن معلوم نیست بچه چ بلای سرش اومد🥲

چجوری میتونید اعتماد کنید نوزادتونو اونم دختر میدید دست غریبه ها؟؟؟صرفا چون مهربونن؟؟ اگه دور از چشم شما خدای نکرده بلایی سر بچه بیارن چی؟؟ مگه هرروز نمیخونید چقدر ادم مریض زیاد شده و هیچکدومم شاخ ندارن یه ادم با ظاهر معمولی مثل همه کسایی که میبینید میتونن خیلی خطرناک باشن ولی!!!!

تو در قبال اون طفل معصوم مسئولی ، لطفا نزار دیگه ببرنش ، اگه رودرواسی داری بگو شوهرم دیگه اجازه نمیده بچه رو از خودم دور کنم  و خیلی عصبی شد از این موضوع!!!

سـاحـره ای از جـنـس مـاه 🌑✨

اگر بچتو دستمالی بکنن چی اگر به خصوصیش دست بزنن چی اگر بدنشو به قصد لذت ببوسن و دست بزنن چی از این و ...

آره یه بنده خدایی میگفت دختر نوزادشو زن پیرزن همسایه بکارتشو گرفته،من نمیفهمم چجور اعتماد میکنن،خیلی بچه تو دوس دارن بگو بچه شون بیاد خونه ی تو جلوی چشم خودت بچه تو سرگرم کنه،ما همسایه مون دو قلو داشت من اونموقع ۱۸ ساله بودم و عاشق بچه،وقتی شوهرش نبود میرفتم خونشون پیش بچه هاش اون ب کاراش میرسید 

اگر بچتو دستمالی بکنن چی اگر به خصوصیش دست بزنن چی اگر بدنشو به قصد لذت ببوسن و دست بزنن چی از این و ...

دقيقا اين داستاني كه من شنيدم همين بود

از مك زدن نوزاد براي …. استفاده كرده بودن 

دقيقا اين داستاني كه من شنيدم همين بوداز مك زدن نوزاد براي …. استفاده كرده بودن

وایییییییی چه حروم*زاده هایی بودن😨 آدم چیزایی میشنوه وحشت میکنه وضع جامعه خرابه یادمه به گروه پدوفیل بود مردم دست به دست کرده بودن گزارش بزنن راجع به بچه ها یه چیزایی میگفتن وحشت مبکردین😿💔

همینو بگو شوهرم گفته بچه رو بدی ببرن می‌کشمت

بعدشم مگه دورازجون بچه اسباب بازی اوناست عادت نده بچه رو به این واون،خدایی نکرده بیصاحب نیس که از هفت صبح میان ببرن 

خدایی یکم فکر کن اینکار درستی نیس 

وایییییییی چه حروم*زاده هایی بودن😨 آدم چیزایی میشنوه وحشت میکنه وضع جامعه خرابه یادمه به گروه پدوفی ...

براي همين الان شاخ درآوردن كه استارتر هر روز! بچه ٨ ماهه رو ميده دست اينا!!!!!!  الانم قطعا ناراحت ميشه اينو بگم: ولي فقط از روي تنبليه كه دو ساعت راحت باشه!!!

بچه رونده دسته این واون یکم آگاه شوهرمس میخواد بچه رو ببینه هفته ای یه بار یه ساعت بیاد خونه ت ببینه

والا من خودم آدم درون گرایی ام از صبح تا شبم مشغول کارای خونه و بچه داری ولی اینا ول کن من نیستن

والا من خودم آدم درون گرایی ام از صبح تا شبم مشغول کارای خونه و بچه داری ولی اینا ول کن من نیستن

منم درونگرام ولی پای بچه م وسط باشم میشم گررررگ

اون روت رو نشونشون بده تا دیگه نیان بهونه ی خوبیه