2777
2789

نه چرا بگن دیوونه ای هر کی ی اخلاقی داره

منم پیج هایی ک دوس دارم و شوهرمو فالو دارم

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ببین منظورم اینه فقط وارد اینستا بشی پیجای موردعلاقت دمبال کنی که دوستی نه رفیقی نه فامیل هیچیکوو ...

بازم ایرادی نمیبینم

بی حاشیه ای و ارتباط مجازی نداری همین 

از این به بعد تاپیکام بخون 🪄 کلمات انرژی دارن از من گذر میکنن و برای جانت جاری میشن و به خرد جمعی خدمت میکنن🌱⚡️در این مسیر خواسته قلبم اینه ک دریچه ای بشم تا تو وصل بشی به نور قلب و وجودت🫀🙌🏻 تو در این لحظه همان جایی هست که خدا میخواهد هر تجربه ای بخشی از تدبیر الهی اوست 💌 🦋دانم ک ندانم🦋 هر آنچه که از پنجره نگاه من میبینید ، از پنجره خرد خودتون عبور بدید . همه چیز در جهان من در لحظه قابل تغییره تو خوب خودتو از حرفام بردار و گذر کن ❤️ در اخر پناه بر تو که بی واژه مرا میشنوی 🫂 ماییم نوای بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی🌊 و جمله ای ک عجیب برای زندگی من کار کرده پس به تو هم هدیه میدمش : باید ک جمله جآن شوی تا لایق جانان شوی🪷

بیشتر ببینید
اسم خودم باشه زشت نیست؟😂

خب اگه فامیل و دوست هات ریکویست بدن و قبول نکنی ب نظرم کار قشنگی نیست

خب تو ک. نمیخوای دوست و آشنا فالو کنی

لازم نیست حتما اسم و فامیل کامل خودتو بزاری ک بقیه راحت پیدات کنن

!! It's me

نه چرا بگن دیوونه ای هر کی ی اخلاقی دارهمنم پیج هایی ک دوس دارم و شوهرمو فالو دارم

فقط یدونه شوهرت؟😅ایول بابا بخدا دوست دارم کارایی کنم که به هیچکی اهمیت ندم

من قبلا هیچ فالووری نداشتمبه هر پیجی واسه کارم پیام میدادم فکر میکردن فیکمدوره زمونه ایی شده که زندگ ...

دقیقا🤣چقد خوبه بدون حاشیه بودن و نظر بقیه برات اهمیت نداشتن

فقط یدونه شوهرت؟😅ایول بابا بخدا دوست دارم کارایی کنم که به هیچکی اهمیت ندم

بخدا فقط شوهرم 😅

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...