بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو برزخنوقتی کامل بمیری دیگه برنگردی اونجا دیگه تکلیفت معلوم میشه
اونجا معنی هرچیزی وباژن هرچیزی موجوده دیگه چیزای مادی وفیزیکی نیست یجوریه شبیه یه فضای ابری و غیرواقعی که هرچی ام مجسم میشه جسم نیست انگار خیاله....من دلم خونه سنگی میخاد ؛جسم مادیمو دوس دارم هرچقدم درستکارباشم باز اینجا رو بیشتر دوس دارم ترجیحش میدم به بهشت اونجا؛ کارکردن و سختی کشیدنو دوس دارم بودن بابچه هام....اعتقاد دارم به اونور ولی دلم اینجارومیخاد
ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
اره میگن زیباست خوشگله نوره ارامش داره ولی من خونه خودمو ترجیح میدم....مثلا همینجا که میرم یه جای عالی مث طبیعت مث کنارچشمه باز بعد مدتی دلم برا خونم تنگ میشه
:))) اخه من ادم پرحرفی نیستم اونجا هی باهام بخوان حرف بزنن و یکی به دو کنن اعصابم خورد میشه ...هی چرا اینکارکردی چرا اون کارو کردی ...یسریام که اینور رو زمین باهم کلی تارف داریم وحاضرن دارو ندارشونو تارف کنن اون طرف از یه خودکار نمیگذرن بی فانوسا
من که این برنامه رو باور ندارم ولی اون دنیا حوصلمون سر بر نیست همش داریم جواب کارامون پس میدیم سرمو ...
این برنامم منم یه مدت اغراق امیز میدونستمش وای اینا به مقدماتی ازمرگو دیدن نه کامل خیلیاشون ثابت کردن مثلا دیدن خانوادشون تو چه حالاتی بودن ومکالماتو گفتن
ما درتمام روایات داریم دنیا به مثابه رحم برای اخرت هست ،دراصل زندگی اصلی اون دنیا هست واینجا فقط برای ساختن اون دنیا هست وبرای همین کاملا این قیاس درسته .