2777
2789
عنوان

زندگی پس اززندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 26 پست
یعنی داریم از تشنگی آب جوشان میخوریم یا تو آتیش میسوزیم

من به اون چیزهایی که خدا تو قرآن گفته باور دارم 

ولی این برنامه حالت تبلیغی داره و با هدف ساخته شده بیشتر داره تبلیغ اسلام می کنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو برزخنوقتی کامل بمیری دیگه برنگردی اونجا دیگه تکلیفت معلوم میشه

اونجا معنی هرچیزی وباژن هرچیزی موجوده دیگه چیزای مادی وفیزیکی نیست یجوریه شبیه یه فضای ابری و غیرواقعی که هرچی ام مجسم میشه جسم نیست انگار خیاله....من  دلم خونه سنگی میخاد ؛جسم مادیمو دوس دارم  هرچقدم درستکارباشم  باز اینجا رو بیشتر دوس دارم ترجیحش میدم به بهشت اونجا؛ کارکردن و سختی کشیدنو دوس دارم بودن بابچه هام....اعتقاد دارم به اونور ولی دلم اینجارومیخاد 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اون برزخ جهنمیشه بهشتش انقدر خوبه بریم دیگه نمیخوایم بیایم زمین

اره میگن زیباست خوشگله  نوره  ارامش داره  ولی من خونه خودمو ترجیح میدم....مثلا همینجا  که میرم یه جای عالی مث طبیعت  مث کنارچشمه  باز بعد مدتی دلم برا خونم تنگ میشه

پس فک کردی گلو بلبله اونور؟ 🤣

:)))    اخه  من  ادم پرحرفی نیستم  اونجا هی باهام بخوان حرف بزنن و یکی به دو کنن  اعصابم خورد میشه ...هی چرا اینکارکردی چرا اون کارو کردی ...یسریام که اینور رو زمین باهم کلی تارف داریم وحاضرن دارو ندارشونو تارف کنن  اون طرف از یه خودکار نمیگذرن بی فانوسا

من که این برنامه رو باور ندارم ولی اون دنیا حوصلمون سر بر نیست همش داریم جواب کارامون پس میدیم سرمو ...

این برنامم منم یه مدت اغراق امیز میدونستمش وای اینا به مقدماتی ازمرگو دیدن  نه کامل خیلیاشون ثابت کردن  مثلا دیدن خانوادشون تو چه حالاتی بودن ومکالماتو گفتن

یعنی داریم از تشنگی آب جوشان میخوریم یا تو آتیش میسوزیم

اونطرفم بخاد گشنه تشنمون بشه دیگه فایده نداره انصافا ....یکی بمن بگه کیو باید ببینم ازاین بازی انصراف بدم کلا

حرفت مثل این میمونه کسی زندگی دنیا با تمام نعمتهای رو ببینه بگه من دلم برای رحم مامانم با همه تاریکی ...

نه مقایسه درستی نیست 

ما درتمام روایات داریم دنیا به مثابه رحم برای اخرت هست ،دراصل زندگی اصلی اون دنیا هست واینجا فقط بر ...

میدونم اینارو