2777
2789
عنوان

کسی و پیدین شوهرش سنش بالا سی که بره اخلاقش بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیانتش چت و صحبته؟؟؟یا خدایی نکرده جنسی؟؟؟

والا من فقط چت و دل و قلوه دیدم ولی یبار تو ماشینش تاخیری پیدا کردم ک هعی قسم برا خودمون بوده ولی من باور نکردم ولی واقعا دوس دارم اگه جنسی هست ببینم 

والا من فقط چت و دل و قلوه دیدم ولی یبار تو ماشینش تاخیری پیدا کردم ک هعی قسم برا خودمون بوده ولی من ...

مواظب خودت باش مریضی ازش نگیری 

زگیل و این چیزا

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

به نظرم بهتره بری با مشاور صحبت کنی ..

میتونه خیلی کمک کننده باشه تو تصمیم گیریت ..

میدونی حالا بچه بازیو ادم میتونه نادیده بگیره (هر چندهمینم سخته ) ولی واقعا خیانت و ایده ای راجع بهش ندارم 

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

به نظرم بهتره بری با مشاور صحبت کنی ..میتونه خیلی کمک کننده باشه تو تصمیم گیریت ..میدونی حالا بچه با ...

شوه م اختلال جنسی داره احتمالا گاهی وقتا بی پروا جلو خودم میگه میخوام با فلان دوستت باشم من دهنم باز میکونه و نمیتونم از دردم به کسی بگم

شوه م اختلال جنسی داره احتمالا گاهی وقتا بی پروا جلو خودم میگه میخوام با فلان دوستت باشم من دهنم باز ...

شاید فکر میکرده بهش بی توجهی و سعی کرده از این طریق حسادتتو تحریک کنه و یکم توجهت نسبت بهش جلب بشه ..

ولی اگه واقعاا حس میکنی حرفاش جدیه برو پیش مشاور راهنماییت میکنن ..ضمن اینکه اگه واقعا با ادمای زیادی رابطه داشته ممکنه بیماریه مقاربتی هم پیدا کرده باشه که ممکنه به تو هم اسیب بزنه 

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱