2777
2789

قطع کنش  احتمالا سیمش یا  یه جاییش قطع شده  که  اگه یکسره کار کنه  خاموش نکنه  یخچالت  موتورش برفک میزنه اونوقت دیگه حسابی خراب میشه چون امکانش هست باعث نشتی گاز یخجال بره  بعد باید  گازشم پر کنی  نشتی هم بگیری   ولی الان  خیلی راحت  تو نیم ساعت درست میکنن

تو  برنامه دیوار  شهرتون بگرد  یکی رو بیار   البته  کسی رو بیار که  حتما مغازه دار باشه  چون کسانی که  سیار کار میکنن   زیاد نمیشه بهشون اعتماد کرد   برو تو خیابون  یه یخچال ساز بگو  به چندتاشون بگو  چون  خرابی خیلی سطحی داره  نباید بیشتر از ۴۰۰    ۵۰۰ تومن بگیره

مَتی تَرانا وَ نِراک 

قطع کنش احتمالا سیمش یا یه جاییش قطع شده که اگه یکسره کار کنه خاموش نکنه یخچالت موتورش برفک م ...

مرسی واقعا الان چیکارش کنم تا صبح 

دما باید چقدر باشه 

چرا تنطیم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی واقعا الان چیکارش کنم تا صبح دما باید چقدر باشه چرا تنطیم نمیشه

بزار  باشه چیزیش نمیشه   فقط  امروز  تا  ظهر  برو  چندتا  یخجالسازی  تو  خیابون  بهشون  بگو  خاموش نمیکنه    بعد  قبمت هم حتما بگیر   چون واقعا  کار  ساده ای انجام میده   بعد هرکدوم  ارزونتر گفت  بهمون بگو  بیاد انجام بده

از  بخچال هم عکس بکیر  وقتی خواستی بری دنبال یخچال یاز

دما هم باید  الان که  خاموش نمیکنه  دمای یخچال پایین آورد  ولی ما  بخجالمون قدیمیه   باید  ببینی  رو چند بیاری یخجال دماش کم میشه  که  موتورش  کمتر  کار کنه   تو گوگل سرج کن پیدا میکنی

مَتی تَرانا وَ نِراک 

بزار باشه چیزیش نمیشه فقط امروز تا ظهر برو چندتا یخجالسازی تو خیابون بهشون بگو خاموش ن ...

میخوام رو 5باشه نمیره 

ممنون بابت توضیح 

فردا جمعست امیدوارم کسی پیدا بشه