2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه خواهرم بودم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2302 بازدید | 92 پست
ادما اون چیزی که میگن شاید نباشن ولی سکوت کن. با دعوا چیزی درست نمیشه.

آره ، توی خاستگاری اصصصلا رفتار و عقایدشو نفهمیدم ، نه تنها حرفای قشنگی میزد ، بلکه برای کمک به پدر و مادر همیشه آماده به خدمت بود تا جاییکه دوستم میگفت لابد تو کارای خونه هم به تو کمک میکنه ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ؟ خوش به حالش 😄اینجوری ادم حس میکنه یکی هست که دوسش داشته باشه ، هواشو داشته باشه و کلا حس خوشب ...

ببین خواهرانه میگم مقایسه آدمو داغون میکنه

هیچ دوتا ادمی تو دنیا مثل هم نیستن، هرکس خوبی و بدی هایی داره

تو از بدی های شوهر خواهرت و خوبی های خواهرت که با شوهرش داره خبر نداری

اکثر مردای ایرانی مدل شوهر تو هستن، مدل کاری خیلی کم پیدا میشه

مخصوصا خانم های خانه دار اغلب همسراشون اصلا کار خونه نمیکنن

تازه خیلی از شاغلها هم شوهراشون همینن

نمیگم برای تغییر و پیشرفت تلاش نکن

اما لااقل با فکرای ببهوده حال خودتو بدتر نکن

شاید یک درهزار مرد اینطوری باشه غصه نخور 

بعدم از گل زندگیشون خبر نداری ک 

ظاهر زندگیه هیچکسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن 

بقول معروف خوشبختی تو باغچه ی خودته ،تو باغ همسایه دنبالش نگرد 

توام همه اینا و دیدی و بچه دارشدی!خسته نباشی😶

😒 چیکار کنه طلاق بگیره؟ دیگه معیاراتون خیلی رفته بالا 

بابا یکم صبور باشید و بسازید 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

شما تو زندگی اونایی که فکر میکنی زندگیش خوبه ؟ یادمه یکی از آشناهامون شوهرش همه کار چ تو خونه چ بیرون چ پولی چ احترام می گذاشت حتی جلو بقیه زنشو میبوسید جداشدن ازهم منظورم اینه زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن شاید صدتا مشکل داشته باشن جلو بقیه خوب نشون میدهن

من چقد برعکس شمام، اونقد بدم میاد مرد تو خونه زیادی کار کنه...ب نظرم اینجورمردا تو همه مسائل خونه دخالت میکنن...

ی سری کارا مث خرید با مرده قبول دارم ولی من دلم میخواد همسرم مسئولیت مالی ک ب عهدشه رو خیلی خوب انجام بده 

من چقد برعکس شمام، اونقد بدم میاد مرد تو خونه زیادی کار کنه...ب نظرم اینجورمردا تو همه مسائل خونه دخ ...

اره درسته کم کم تو همه چی دخالت میکنن من شوهرم درحد سیب سرخ کردنی سالادی جاروبرقی کمک میده

حق داری اسی حقققققق

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
مسائل اینقدر ساده نیستند.زندگی خودتو با مقایسه در یک موضوع نابود نکن.می تونم بهت مشاور عالی معرفی کن ...

اتفاقا حرفای کاربرا یه وقتا خیلی خوبن و کمکم میکنه 

ولی اگه مشاور خوب هم میشناسی خوشحال میشم معرفیش کنی 😊

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

به این مدل رفتار مردا زیاد توجه نکن 

همسر من تو کارای خونه وقتی مهمون میاد کمک میکنه 

حتی گاهی من پا نمیشم 

مثلا بچه ها گریه میکردند سریع میگرفت میگفت تو اول شام بخور 

ولی کاش اخلاق داشت محبت میکرد 

تو کارای خونه زیاد کمک نمیکرد 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون