2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله حتی یک ساعت

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
یه دستم همچین کلکی زده بود ولی بازم دو بخته شد یعنی اون حساب نیست

چی؟

من یکبار قبل اینکه اصلا بدونم چی به چیه صیغه شدم برای آشنایی و ازدواج اما جور نشد

چند سال بعد ینفر بمن گفت که شما دوبخته این 

بعد یادم اومد همچین اتفاقی برام پیش اومده بود

نظر شما چیه

چی؟من یکبار قبل اینکه اصلا بدونم چی به چیه صیغه شدم برای آشنایی و ازدواج اما جور نشدچند سال بعد ینفر ...

این که شما گفتید حساب هست 

دوستم پیش فالگیر رفته بود بعد بهش گفته بود دو بسته ای 

بعد به دوست پسرش گفته بود  اونم گفته بود حالا خودم یه خطبه محرمیت می خونم و بعد پس می خونم که بشه همون بخت اولت و بعد که ازدواج می کنی به طلاق نکشه

ولی بعد چند سال که ازدواج کرد ، ازدواجش به طلاق رسید و دوباره با یه مرد دیگه ازدواج کرد

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

این که شما گفتید حساب هست دوستم پیش فالگیر رفته بود بعد بهش گفته بود دو بسته ای بعد به دوست پسرش گفت ...

ممنونم عزیزم یعنی پس یک بختم را گذروندم؟

و این که ازدواج کنم الان یا بعدها بخت آخر ام حساب میشه و اصلی(