2777
2789
عنوان

از درس زده شدم

420 بازدید | 50 پست

انقدر فشار عصبی کنکور رومه دارم رد میدم دیگه

هزار تا مریضی جسمی و روحی گرفتم

یه مدته هیچی نمیخونم و به جاش خودخوری میکنم که چقد خانوادم برام هزینه کردن و من دارم گند میزنم به امید اونا و به آینده خودم

کمتر از یه ماه مونده و امیدی ندارم دیگه 

قبلا میخوندم و انگیزه داشتم

یه مدته از درسا زده شدم..چیکار کنم😭💔

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن یک ماه دیگه راحت میشی 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید

الان بهت بگم از فردا دوباره شروع کنی،اخرین فرصتت هست

و میتونی برسی 

تو میخوای بگی نمیتونم و نمیرسم ؟

یعنی میخوای بگی من مشاور کنکور با این همه سال سابقه نمیدونم،ولی تو میدونی؟

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

عزیزم منم کنکوریم خیلی خستم فردا میخوام به خودم استراحت بدم بعد دوباره برگدم روال قبل توهم همین کارو ...

ممنون از راهنماییت

یعنی یه روز استراحت تاثیری داره؟

ناامیدم حس میکنم اگرم بخونم دیگه فایده ندارهوقت زیادی نمونده

گریه هاتو بزار برا بد اعلام نتایج خدا نکرده .. الان وقت جا زدن نیییس .. ب چ حقی می‌شینی برا خودت ایندرو پیش بینی میکنی غصه میخوری .. انقد راحت می‌زاری یکی دگه جاتو بگیره؟؟؟؟ پ غیرتت کو؟؟؟ بشین بخون خب؟؟؟؟

الان بهت بگم از فردا دوباره شروع کنی،اخرین فرصتت هستو میتونی برسی تو میخوای بگی نمیتونم و نمیرسم ؟یع ...

ممنون از راهنماییتون

فکر اینکه قراره شرمنده خودم و خانوادم بشم داره روانیم میکنه

دقیقا عین منی. بعد از چهارشنبه سوری دیگه مث قبل درس نمیخونم. خیلی انگیزه‌م اومده پایین. همش استرس اینو دارم ک زیاده نمیرسم تا یه ماه تمومش کنم. بعد همین استرس نمیزاره شروع کنم. اصن یه وضعی.

سعی کن ادامه بدی فقط. الان خیلیا مث منوتو همین وضعو دارن. اونی ک داره بازم نهایت سعیشو میکنه در نهایت نتیجه میگیره.

( خودم ک دارم اینارو میگم نمیتونم بخونم. ایشالا ک تو بخونی🤦‍♀️😂)