2777
2789
عنوان

فکر کنم واسه نسل ما ازدواج پوچ بشه و کلن از بین بره🙌🟥

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 63 پست

دختر پسری که چهارچوب داره و قصدش از رابطه آشنایی برای ازدواج هست قطعا تنها میمونه توی این نسل

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا همه اهل دم و دود. لات و لوت بی رگ و ریشه دختر باز آدم خوب انقد کمه ک بین جمعیت گم میشه یا اصن پیدا نمیشه 

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
تازگیا ک کلا ازدواج سفید مد شدهپسرا ام دیگ بگیر نیستن انقد دخترا بهشون پا میدن😐😐

همه چی تقصیر زناست

مردا از اول تاریخ اینجوری هول بودن ولی اگر زنا‌ محکم باشن هیچوقت این فاجعه نداشتبم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید

موافق نیستم چون هستن ادمایی که این مدلی نیستن اتفاقا از همین نسل خیلی تحت تاثیر جو هستن به مرور درست میشه هرچند فایده نداره

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید
عزیزم کجا اشنا شدین؟

قضیش خیلی مفصله عزیزدلم 

با هر بار فکر لبام تا بنا گوش باز میشه 

چقدر سوتی دادم🤣🤣🤣اوایل 

اوایل رابطمون نامزدم گفت عشق بینمون مانا باشه گفتم مانا کیه؟😡😡😡فکر میکردم اسم یه دختر دیگس اشتباهی گفته 

ببین دیگه چقدر تباه بودم 

۴ سال دوست بودیم 😁😁😁

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
تازگیا ک کلا ازدواج سفید مد شدهپسرا ام دیگ بگیر نیستن انقد دخترا بهشون پا میدن😐😐

وای دقیقا منکه میگم هر چی میکیشم از اون یه عده اس که هی افتادن دنبال پسرا که مخشون بزنن اونام گفتم ما چرا بریم خاستگاری وقتی خودمون خاستگار داریم😐

همه چی تقصیر زناستمردا از اول تاریخ اینجوری هول بودن ولی اگر زنا‌ محکم باشن هیچوقت این فاجعه نداشتبم

چجوری همه چی تقصیر زناست ؟؟؟

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞

همه چی تقصیر زناستمردا از اول تاریخ اینجوری هول بودن ولی اگر زنا‌ محکم باشن هیچوقت این فاجعه نداشتبم

چقدر سطحی فکر میکنی با این شرایط پسره خرج خودش مونده بیاد زن بگیره؟ بعد مقصرم زنان؟ عجب

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید

از ماست که بر ماست

وقتی خانواده ها آنقدر دارند تو تربیت کم می آورند چه انتظاری داری؟؟؟

همه این روزها درگیر اینستا وفضای مجازی شدندفاز روشنفکری برداشتند

هیچ حرمت وحریمی رعایت نمیشه

هرچیزی حدوحسابی داره به هوای آزادی همه چیز داره ازبین می‌ره

چجوری همه چی تقصیر زناست ؟؟؟

اگر یه عده بلانسبت دخترای خوب اینقدر پا ندن اینقدر راحت خودشونو در اختیار نزارن خیلی چیزا درست میشه 

بیشتر ببینید
اگر یه عده بلانسبت دخترای خوب اینقدر پا ندن اینقدر راحت خودشونو در اختیار نزارن خیلی چیزا درست میشه

میگم سطحی فکر میکنی یعنی همین قدیمم بودن از این زنا چطور مردا ازدواج میکردن؟ وضع اقتصادی داری یکی میکنی هیچ به زنا داری توهین میکنی

بیشتر ببینید

اگه پسرا هم آنقدر هول نباشن که تا یه دختر پا داد پارتنر خودشون رو رها کنن برن با یکی دیگ خیلی چیزا درست میشد نخیر اتفاقا مقصر اصلی مرد ها هستند نه خانوم ها 

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞

چقدر سطحی فکر میکنی با این شرایط پسره خرج خودش مونده بیاد زن بگیره؟ بعد مقصرم زنان؟ عجب

ببین خیلی وقته باب شده این قضیه 

قبل از بالا رفتن دلارم اونموقع که دلار شصت تومن بود وضع همین بود الان بدتر شده

مقصر اون زنای اویزونی که ارزش خودشونو آوردن پایین راحت در اختیارن

بیشتر ببینید
وای دقیقا منکه میگم هر چی میکیشم از اون یه عده اس که هی افتادن دنبال پسرا که مخشون بزنن اونام گفتم م ...

کلا هرچی میکشیم از دخترای آویزون و پسرای لاشیه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید