2777
2789
عنوان

لیفت ابرو میخوام انجام بدم اما 🥲

83 بازدید | 5 پست

اگر خوشم نیاد میتونم روز بعدش ریمو کنم؟ 

هزینه اش میگه ۲۵۰ به نظرتون خیلی کم نیست؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
بیشتر ببینید

چقدر هزینش مناسبه

لیفت ابرو اگه دوست نداشته باشی مرحله سوم که کراتین هست رو اگه بشوری می‌ره یا کمتر میشه

بعدشم چیزی نیست که خوشت میاد موقعی که داره حالت میده ابروهاتو چک کن ببین دوست داری یانه

قبل اینکه مرحله دوم که میخواد مواد فیکس رو بزاره برات چک کن...

اسم موادش رو بپرس سرچ کن ببین چجوره 

چقدر هزینش مناسبهلیفت ابرو اگه دوست نداشته باشی مرحله سوم که کراتین هست رو اگه بشوری می‌ره یا کمتر م ...

میگه مواد المانی هست 

اما قیمتش پایینه منو ترس برداشته

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه خوشت نیومد همون روز  که انجام دادی برو دوش بگیر 

چون ۲۴ ساعت نباید آب بخوره برای ماندگاریش

کسی که میخواد انجام بده مژه کاره؟ میخوام ببینم کارش مرتبط هست یا نه

معمولا باید تایم مکث مواد رو بدونن هر برندی که هست وگرنه زبر میشه ابرو

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛