2777
2789
عنوان

بیایید بگید حق با کیه پدرم یا شوهرم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 45 پست
الان از چشم خانواده م شوهردوستم از چشم شوهرم پدرمادر دوست 😢😢😢من چوب دوسر باخت شدم

خب چون داری اشتباه می‌کنی دیگه باید صد درصد پشت شوهرت بایستی...من جان باشم دیگه به پدر مادرم هم گلایه نمیکنم فقط سرسنگین میشم باهاشون

چرا رفت و آمد رو کم نمیکنی ؟باور کن آرامش خودت و همسرت در اولویته ...این چ وضعیته پدرت در آورده ... ...

آخه داداشم هربار که میان میگه پاشو بیا پاشو بیا 

یا میان خونه ما 😞

منم نمیخام سرد رفتار کنم که بگن چه خواهرشوهریه 

داداشمم نه یه بار نه دوبار 

هی میگه بیا بیا میاد دم در خونمون دنبالمون 🫤

بیانم یه هفته میمونن من سه روزشو میگم بچم امتحان داره جایی مهمونم روز پنجم دیگه بهونه ای ندارم 😞

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با همسرت سعی کن تنهایی همسرت حرفی زد تو طرفشو بگیری یکم بچگانس دیگه زندگی زهر خودت خودش میکنه که چی بهش بگو بخشش از بزرگانه حسادت قشنگ نیست شمام که نمیتونی مدام بجنگی به هر حال پدر مادر احترامشون واجبه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
خب چون داری اشتباه می‌کنی دیگه باید صد درصد پشت شوهرت بایستی...من جان باشم دیگه به پدر مادرم هم گلای ...

الان با بابام همینجوری ام با مامانمم که نیم ساعت پیش لفظی دعوام شد 

مامانم گفت برا تولد شوهرتم همون کادویی که برا تولد عروسمون خریدیمو میخریم گفتم لازم نکرده رفتارتونو درست کنید کادو نخاستیم 

انگاری برعکسه

حالا خانواده همسرم من باشم همون هرچی خودشون قرار بود بخورن هس خدمم کاراشونو میکنم سفره میندازم میشورم فلان

دخترش اومدنی سنگ تموم میذاره ماشینشونم پر میکنه ببرن 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
انگاری برعکسهحالا خانواده همسرم من باشم همون هرچی خودشون قرار بود بخورن هس خدمم کاراشونو میکنم سفره ...

من همش این بهونه رو میارم که شاید تازه ازدواج کردن اینجوریه بعدن عادی میشه 

چون ما ده ساله ازدواج کردیم 

اینا ۳ ماهه 

خانواده شوهرتون اول داماد گرفتن یا اول عروس؟؟؟؟؟؟؟ 

آخه داداشم هربار که میان میگه پاشو بیا پاشو بیا یا میان خونه ما 😞منم نمیخام سرد رفتار کنم که بگن چه ...

در هر صورت کم کم بهونه بیار 

چون زندگیت در خطره 

برادرت ناراحت بشه ... بهتره ک همسرت ناراحت شه ‌

زندگیت تلخ شه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من همش این بهونه رو میارم که شاید تازه ازدواج کردن اینجوریه بعدن عادی میشه چون ما ده ساله ازدواج کرد ...

اول من بودم

ولی ربطی نداره منم عقد بودم میرفتم خونشون باید سنگ تموم میذاشت مث دامادش

بعضی خانواده ها دختر دوستن بعضیا پسر

همسرمم خرجشونو میده یخچالشونو پر میکنه چیزیخریدنی سهم دخترشو برمیداره یا کلا نگه میداره اونا اومدنی بخورن 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
بیشتر ببینید
انگاری برعکسهحالا خانواده همسرم من باشم همون هرچی خودشون قرار بود بخورن هس خدمم کاراشونو میکنم سفره ...

من بابام اینام هنوز با شوهرمم بعده ده سال اون قدر راحت نیستن که مثلا کتلت بزارن 

ولی اونقدر تشریفاتی هم نیستن براش که حتما کنار غذا سالاد کاهو باشه

مثلا ماست میگیرن

یا مثلا ما که میریم همون میوه و چاییه 

ولی عروسمون میاد بابام میگه زشته میره شکلات یا لواشک لقمه ای یا شیرینی ای چیزی هم میخره😐

اول من بودمولی ربطی نداره منم عقد بودم میرفتم خونشون باید سنگ تموم میذاشت مث دامادشبعضی خانواده ها د ...

😞😞😞😞

فرق گذاشتن خییییییلی بده واقعا

خانواده شوهر من برعکس داماد دوستن.برای دامادشون این کارایی که گفتی انجام میدن

اصلا درستش اینه که فرق نذارن 

خیلی بده یکیو بیشتر دوس داشته باشن 

امروز به مامانم گفتم بخایید ادامه بدیدو  بچه دار شنو بچه ی اونارو بیشتر از بچه من تحویل بگیرید و بخاد اینکاراتون  ادامه دار بشه دیگه اسمتونم نمیارم 

گفت نه بخدا من صدبار بهش گفتم فرق نذار 

(مامانم شوهرمو بیشتر دوس داره البته)

من بابام اینام هنوز با شوهرمم بعده ده سال اون قدر راحت نیستن که مثلا کتلت بزارن ولی اونقدر تشریفاتی ...

میدونی چه کار کن ،به همسرت بگو ما ظاهر قضیه رو میبینیم ولی اینجوری که پیداس کمی توقعش زیاده ،بابام اینا هم مجبوری این کار رو میکنن ،همیشه هم میگن ما با دامادمون راحتیم اصلا فرقی با اعضای خونوادمون نداره 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

اولا که خودت داری میگی اونا سه ماهه عروسی کردن، شما ده سال. خیلی فرق داره. هنوز با اون عروس رودروایسی دارن خب طبیعیه بیشتر پذیرایی کنن. بعدا عادی میشه. ولی شوهرت معلومه خیلی حسوده، این خاله زنک بازیا مال دختراس بیشتر. مثلا عروس و خواهر شوهر. یا دو تا جاری. تا حالا ندیده بودم مردا هم اینجوری باشن. دوما شوهرت که توقع کادو تولد داره، خودش تولد پدر و مادرت کادو میگیره براشون؟ وقتی میان خونتون سنگ تموم میزاره؟ که توقع داره؟