2777
2789

امروز با بابام رفتم بیرون آدمیه که حرف نمیزنه راجب مشکلاتش خیلی ولی این سری دیگه سفره دلش رو باز کرد

خیلی اذیتش می‌کنه بابام یه آدم مهربونه که نه سزش داد بیداد می‌کنه نه دست بزن داره همه چیز هم مهیا می‌کنه

مامانم آدم تراپی برو و قرص مصرف کنی نیست به هیچ وجه

مامانم تو مسافرت‌ها ناسازگاری می‌کنه دلش نمیخاد رفت و آمد کنه از همه چیز ایراد میگیره اخلاق بدی پیدا کرده می‌ره کارهای بدون مشورت انجام میده عصبی شده و لحنش بده  و  بابام بهش کلی خرجی میده مدام میگه پول منو بریز تو کارت دیگه نمیخام بفهمی چقدر کارت کشیدم بابام پیر شده افسرده شده گفتم بزار من باهاش صحبت کنم گفت درست بشو نیست سی و خورده ای ساله همین داستان دارم باهاش درست بشو نیست تازه باباش فوت کرده ولی نمیشه خیلی به اون ربط داد چون قبلش هم که من باهاشون زندگی میکردم میدیدم چقدر بداخلاقی می‌کنه دارم میمیرم از غصه نمی‌دونم چکار میتونم بکنم برا بابام من خیلی دوستش دارم نمیخام نابود بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با هرکی زیادی خوش رفتاری کنی طرف دور برمیداره این قانون طبیعته

باید به مرور و کم کم اخلاقشو نسبت به مادرت خشن تر کنه(نه یکدفعه بلکه آروم آروم) و کاملا نسبت به مادرت بیرحم بشه.این تنها راهشه اگر نه مطمئن باش هیچجوره مادرت درست نمیشه

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

اگه سر درد و تنگی نفس و تپش قلب داره به بهونه ی اینا ببرش دکتر،داروهایی که میدند آرومش میکنه

اینا واقعا در اثر استرس زیاد و فشار عصبی بالا ایجاد میشند 

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

بعضی ها میگن حتما پدرت یه کاری کرده و فلان 

چون فقط میخوان چشم بسته از هم جنس خودشون حمایت کنن

ماهم این مشکل رو داریم و کاملا مطمئنم بابام بدی نکرده که مادرم کینه ب دل گرفته باشه

کلا خودخواهه و همه چیز رو فدای خواهر برادرهای بی همه چیزش میکنه

بارها مشاوره رفتن و مامانم قول داده رفتارشو درست کنه اما بی فایدس

روان بابام و ما که بچه هاش هستیم رو نابود کرده و مدام ادعا داره که بهترین زن و مادر دنیاست 

هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀