2777
2789

من 8 هفته ام بوی غذا بهم میخوره بالا میارم وای به حال اینکه بخوام غذا بخورم. 

وزن هم کم کردم

توروخدا بگین کی خوب میشم من دیگه تحمل ندارم

نمیخوام ناامیدت کنم ولی من تا ماه هفتم اینجوری بودم و نه ماهم گوشت و کباب نخوردم تو اتاق عملم داشتم عوق میزدم حتی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من من گردن شکسته از دوماهگی تا پنج ماه ونیم روزی چهار بار بالا میوردم 

هیچی نمی‌خوردم تازه خوب بودم برنج وماست می‌خوردم فقط دوماه فکر کن روزا فقط کیک وشیر شبا برنج وماست غذاهم با شال جلوی دهنم رو میبستم درست میکردم برای شوهرم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

من من گردن شکسته از دوماهگی تا پنج ماه ونیم روزی چهار بار بالا میوردم هیچی نمی‌خوردم تازه خوب بودم ب ...

من همش میترسم چونکه هیچی نمی‌خورم بچم طوریش بشه. شما بچه ات خوبه؟ 

مامانای باردار انشالله نی نی هاتون سلامت بغل بگیرین... 😘. میشه واسه باردار شدن منم دعا کنین🥺🙏

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید
من همش میترسم چونکه هیچی نمی‌خورم بچم طوریش بشه. شما بچه ات خوبه؟

آره ماشاالله سفید بوررموطلایی سالم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤