2777
2789

دانشگاه قبول شده باشه بعد بره دانشگاه میتونه کنکور فرهنگیان هم بده بعد اگه فرهنگیان قبول شه باید از دانشگاه قبلیش انصراف بده؟ نمیتونه ادامه بده ؟ بعد اگه انصراف بده باید جریمه ای چیزی پرداخت کنه ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کنکور میتونه بده ولی بعد قبولی باید انصراف بده از دانشگاه قبلی و جریمه یک ترم یا دو ترم رو باید بده ...

ی معلم داشتیم رشتش ریاضی بود داشت ی مهندسی میخوند ولی خب معلمم بود 

دوستم از دانشگاه انصراف داد ولی هیچ جریمه ای پرداخت نکرد بستگی به دانشگاه یعنی چطوری مثلا مهندسی کامپیوتر هم باشه باید جریمه داد ؟ 

شما رشتتون چی بوده ؟

ی معلم داشتیم رشتش ریاضی بود داشت ی مهندسی میخوند ولی خب معلمم بود دوستم از دانشگاه انصراف داد ولی ه ...

منظور من از بستگی به دانشگاه بخاطر رشته ها نیست مثلا ممکنه جریمه کامپیوتر دانشگاه تهران با تبریز فرق کنه بشتگی به رقمیه که خود دانشگاه میخواد معمولا پول یک یا دو ترم رو میگیرن 

من رشتم تجربی بوده و قبول هم شدم دانشگاه میرم این شرایط برای دوستام پیش اومده در جریانم

منظور من از بستگی به دانشگاه بخاطر رشته ها نیست مثلا ممکنه جریمه کامپیوتر دانشگاه تهران با تبریز فرق ...

مممنونم از توضیحات 

اگه دلت خواست میشه بگی چ رشته ای میخونی ؟ سخته ؟ راضی هستی ؟ منم تجربی ام ولی دو دلم تغییر رشته بدم یکم سخته برام ولی از ی طرفم فکر میکنم این سختی ها واسه همه بوده و به این معنی نیست که بی استعدادم و از پسش بر نمیام 

چرا آزمون استخدامی آموزش و پرورش نمیدی ؟فرهنگیان محدودیت سنی داره فقط تا ۲۲ سال میتونن آزمون بدن اگه ...

ازمون استخدامی قبولیش سخت تره بعد باید لیسانس داشته باشی نه تا ۲۴ سال میشه 

میتونم بدم من هنوز دانش آموزم فقط برام سوال پیش اومده بود 

مممنونم از توضیحات اگه دلت خواست میشه بگی چ رشته ای میخونی ؟ سخته ؟ راضی هستی ؟ منم تجربی ام ولی دو ...

من دانشجوی پزشکیم و خب سخته ولی از قبل میدونستم برا همین زیاد به خودم سخت نمیگیرم و بنظر من که تغییر رشته نده بخون برا رشته های تاپ تجربی تهش یکی دوسال پشت کنکور میمونی و از اونجایی که دختری مشکل سربازی نداری 

این سختیا برا همس راستش من قبول ندارم این کنکور رو زیاد گنده کردن چون سختی اصلی اونجاست که نمیتونی بچتو سیر کنی نه یه امتحان که میتونی چند بار بدی

من دانشجوی پزشکیم و خب سخته ولی از قبل میدونستم برا همین زیاد به خودم سخت نمیگیرم و بنظر من که تغییر ...

من بعد ی مدت که زیاد درس میخونم بعد چند ماه منظورمه ی حس افسردگی و خستگی شدید دارم در حدی که دیگه اشتیاق ندارم درس بخونم هم ذهنم کند میشه یعنی واقعا دیگه درسا رو نمی‌فهمم شما هم اینطوری بودید یا نه ؟ بر عکس بقیه که میگن بعد ی مدت که درس بخونی روی روال میوفتی 

بنظرتون چکار کنم که اینطوری نشم یا اگه افسرده شدم دوباره بتونم خودمو جمع و جور کنم سریع برگردم به درس ؟ 

من بعد ی مدت که زیاد درس میخونم بعد چند ماه منظورمه ی حس افسردگی و خستگی شدید دارم در حدی که دیگه اش ...

حس خستگی و افسردگی تو سال کنکور طبیعیه اگه مشاور نداری حتما پیش یه مشاور خوب تو شهرت برو 

من یسری دوست داشتم تو فاز افسردگی بودن که اسنترا میخوردن و کسایی که بیش فعال بودن و اختلال تمرکز داشتن هم ریتالین مصرف میکردن

من نمیگم اینارو شما مصرف کنی اینا همه با تجویز روانپزشک مصرف میکردن