2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل ور مورد شوهرتون💥🩵💥🩵💥🩵💥🩵💥

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 38 پست

آره شده الانم سرد و بی تفاوتم نسبت بهش اگه به من باشه از خدامه دیگه نبینمش و جدا بشم

از دوسال پیش که دخترمو بخاطر مامانش مریض کرد با دعواهایی که سر مادرش بامن می‌کرد دخترم مریض شد 

لعنت بهش 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همسرم مرد خوبیه ولی تند مزاج و زبون تلخه قبلا دیوانه وار عاشقش بودم ولی اونقدر تندی زبون تلخی کرد دیگه مثل سابق نیستم بازم دوستش دارم ولی دیوانه وار مثل سابق نیستم دلم شکسته خیلی وقتا رفتار هاش تو ذهنم مرور میشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
آره شده الانم سرد و بی تفاوتم نسبت بهش اگه به من باشه از خدامه دیگه نبینمش و جدا بشماز دوسال پیش که ...

نصف بیشترش سر خانوادشوته

حالا همون خانواده محل پسرشون نمیذارن

من همسرم مرد خوبیه ولی تند مزاج و زبون تلخه قبلا دیوانه وار عاشقش بودم ولی اونقدر تندی زبون تلخی کرد ...

این مرور که دیگه بدتر میشه ادم حالش ولی فراموش نمیشه چون بدضربه زدن

این مرور که دیگه بدتر میشه ادم حالش ولی فراموش نمیشه چون بدضربه زدن

من هیچ یک از رفتار هاش از یادم نمیره

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
نصف بیشترش سر خانوادشوتهحالا همون خانواده محل پسرشون نمیذارن

واللا دقیقا

دعا کن خیانت کنه تیر خلاص رو بزنه وقتی یادم میاد دختر دسته گلم نزدیک بود از دستم بره به خدا میخوام یه تیر تو مغزش شلیک کنم

کلا خودشو پدرمادرش پارانوییدن

مادرشوهرنفهمم میگه شماره زنداداشام و جاریامو مامانت و خودت دارین مرتب زنگ میزنین

من اینقد مشغله دارم که حتی سالی به بارم نمیبینمشون

اونوقت اون روانی اینارو میکه

حالا در اسرع وقت قراره رودرکنم با جاری و زنداداشاشش

تا ببینم مامان من یا من بااونا ارتباط دارم یا نه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید