2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل ور مورد شوهرتون💥🩵💥🩵💥🩵💥🩵💥

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 38 پست

اره

باتهمتایی که بهم زده

با دروغاش

اما اصلا اصلا اهل خیانت نیست

میگه خدایکی زن یکی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا خودشو پدرمادرش پارانوییدنمادرشوهرنفهمم میگه شماره زنداداشام و جاریامو مامانت و خودت دارین مرتب ز ...

واااای مگه بیکاری پاشی با اونا حرف بزنی؟

ادم در روز به زور فرصت میکنه با مادرخودش حرف بزنه

حالا ماشیم به بقیه زنگ بزنیم چی بشه

هزار بار دعوا کردیم منم عصبی شدم شاید بیشتر دل اون شکسته باشه .. ولی همچنان باهمیم و دوس داریم همو

خوش بحالتون

حدا نگهتون داره

اما بعیدمیدونم مول من دلت سکسته باشه

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
واااای مگه بیکاری پاشی با اونا حرف بزنی؟ادم در روز به زور فرصت میکنه با مادرخودش حرف بزنهحالا ماشیم ...

چه میدونم والا

مادرشوهرم تعیین میکنه ما کجامیتونیم عیددیدنی بزرگترا

مثلا اجازه نداد بریم خونه عموشوهرم و داییش

ازاونور پریشب مهمون دعوت کردم دوتاخاله ها و مادربزرگ شوهرم با جاریم

اووفت مادرسوهر عفریته م میگه اون یکی خاله و دخترخاله تم بگو

والا من هفت ساله  عروسی کردم رنگ خونه این خاله هه رو ندیدم میگه خونه ش هفتادمتره

اقا اینایی که خونه شون هفتادمتره مهمونی نمیدن هیچ وقت؟؟؟؟؟

عفریته خانوم طبقه پایین منه خواست با مهمونی من دهن خواهراشو ببنده و بگه من مهمونتنون کردم من و پسرم فرق نداریم

بیشتر ببینید
عزیزم خدا به دلت آرامش بده باور کن ما هم بدترین حرفارو بهم زدیم و دعواهای وحشتناک داشتیم

زنده باشی عزیزم

کلی دلمو میسکنه بعد میاد عذرخواهیی

هزاربارگفتم موقع دعوا هر حرفی رو نزن بعدشم عذرخواهیی نکن باز یادش میره میاد میگع غلط کردم من نبودم

بیشتر ببینید
زنده باشی عزیزمکلی دلمو میسکنه بعد میاد عذرخواهییهزاربارگفتم موقع دعوا هر حرفی رو نزن بعدشم عذرخواهی ...

باز خوبه میاد معذرت خواهی تو هم اهمیت نده چون داری باهاش زندگی میکنی توجه نکنی به حرفاش بهتره کمتر اذیت میشی