2777
2789
عنوان

وقتی پنیک برای یکی رخ میده باید زنگ بزنیم اورژانس❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست

فقط نفس عمیق نفس عمیق و نفس عمیق....

به نفساش فکرکنه و تمرکز کنه بعد از چند ثانیه خودش خوب میشه

اینو روانپزشکم بهم گفت و عالی بود برای من

بعدها هم کلا خوب شدم

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

پانیک یه حمله عصبی هست که دست خودتونه قبل از حمله یه علاٸمی داره اونارو رعایت کنین دیگه شدید نمیشه مثلا قبلش کم کم قفسه سینه درد میکنه و ادم حس میکنه نمیتونه نفس بکشه دراین حالت باید یک لیوان پر آب بخورین و دست و صورتتون رو بشورین و در هوای آزاد دم و بازدم انجام بدین تا این درد رد شه و بدتر نشه و در حالت شدید هم یک ربع تا بیست دقیقه طول میکشه تا ادم به خودش بیاد و عرق سردی میکنه که اگه توی این حالت هم دست کنین دهنتون و بالا بیارین هم باز ارومتر میشین ، این حملات خطرناک نیستن اما خب به دکتر هم برین بهتره شاید مشکلی قلبی هست و شما فکر میکنین حملات پانیکه

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط نفس عمیق نفس عمیق و نفس عمیق....به نفساش فکرکنه و تمرکز کنه بعد از چند ثانیه خودش خوب میشهاینو ر ...

ممنونم👌

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید

سلام بیشتر روانشناس احتیاج هست برای حملات پنیک تا اورژانس، باید روی افکار فرد کار بشه، فردی که دچار حملات پنیک میشه غالبا اضطراب واسترس زیادی را تحمل میکنه و دوار نشخوار فکری هست، نگران نباشید با چند جلسه تراپی قابل درمانه

من حمله ی عصبیم را فقط خودم میفهممیعنی ممکنه اینقدر شدید بشه که بقیه متوجه بشن؟

بله، تو مراحل پیشرفته حملات پنیک ، فرد دچار تپش قلب و تنگ نفس و سرگیجه های شدید میشه، که توسط بقیه هم این حالتها قابل مشاهده هست

پانیک یه حمله عصبی هست که دست خودتونه قبل از حمله یه علاٸمی داره اونارو رعایت کنین دیگه شدید نمیشه م ...

من داغ میکنم گرما از دست و سرم به شدت میزنه بیرون

سردرد و حالت تهوع و قندم می افته

هیچ وقت تنفسم دچار مشکل نمیشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
پانیک یه حمله عصبی هست که دست خودتونه قبل از حمله یه علاٸمی داره اونارو رعایت کنین دیگه شدید نمیشه م ...

بله اینم هست

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید
بله، تو مراحل پیشرفته حملات پنیک ، فرد دچار تپش قلب و تنگ نفس و سرگیجه های شدید میشه، که توسط بقیه ه ...

وای خدا

نمیخوام بقیه بفهمن باید کنترلش کنم

من داغ میکنم گرما از دست و سرم به شدت میزنه بیرونسردرد و حالت تهوع و قندم می افتههیچ وقت تنفسم دچار ...

برا هرکسی جوریه ، شما توی اون حالت آب بخوری و سعی کنین یکم بالابیارین خیلی بهتون کمک میکنه تا اروم شین

وای خدانمیخوام بقیه بفهمن باید کنترلش کنم

بیشتر باید روی تمرینات ذهن آگاهی در طی روز تمرکز کنید تا بتونید ذهنتون را تحت کنترل خودتون دربیارید یه مدت که این تمرینات را تکرار کنید از دست حملات پنیک هم راحت میشید، موقعی که ذهن‌آگاه بشید حتما افکارتون به کنترل شما درخواهن. اومد، من پایان نامه ام ارشدم در خصوص همین کنترل افکار و تمرینات ذهن‌آگاهی بود

برا هرکسی جوریه ، شما توی اون حالت آب بخوری و سعی کنین یکم بالابیارین خیلی بهتون کمک میکنه تا اروم ش ...

اره اب میخورم

چیز شیرین

حالا ماه رمضان دست و صورتم را میشورم

سعی میکنم کنترلش کنم

اره اب میخورمچیز شیرینحالا ماه رمضان دست و صورتم را میشورمسعی میکنم کنترلش کنم

ویتامین ب1 300 بخور هم ضرری نداره و هم اعصابتو اروم میکنه تا زیاد فکر وخیال و استرس نداشته باشی . این ویتامین با اکسیژن رسانی به قلب باعث میشه که این حملات خیلی کم شه