2777
2789
عنوان

اینایی که اختلاف سنی معکوس دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 85 پست
من حاظرم ۱۰ سال بزرگ تر باشه ولی حتی هم سن هم نباشیم

چجوری به این نتیجه رسیدی 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

البته خیانت به سن نیست باور کن دیدم

موافق نیستم ابدا نیستم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اختلاف سنی معکوس که کلمه قشنگی نیست به نظرم ☹️

ولی خب ما چند تا نمونه داشتیم توی فامیل

خداروشکر زندگیشون به نظر خوب میاد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منظورت ساعد سهیلی هس😂🔥

خیر نمیگم چون خودشونم دروغ گفتن که خانم کوچیکتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یک بازیگری با همسرش ۵ سال

خب اون سلبریتیه عادیه 

مثلا لیندا کیانی ۷ سال از شوهرش بزرگتره 

شوهره هم یه سمت مهم آقازاده گی داره

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم

ما اینجوری تو فامیل زیاد داریم اصن خوب نیس مثلا دختره سنش داره میره بالا بچه میخاد شوهره هنوز خودش بچه س، یا خانمه صورتش مشخصه سنش رفته بالا ولی شوهره جوونه چهره ش همه میگن مادرته، ولی خواهر خودم ۶ماه بزرگتره از شوهرش زیاد مشخص نیس ولی خب رفتارای شوهرش بچگانه تره، بابامم یه سال  از مامانم کوچیکتره مامانم انگار رییسشه انگار بابامم بچه شه اینجپری باهاش رفتار میکنه 

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

دختر خاله من دوسال ،خیلی معمولیه .خیلی هم خوشبختن و همو میفهمند .اونطور که دیدم و میگن.

ظاهرشون نشون نمی‌ده میاد دختر خالم کوچیکتر باشه .سن هاشون کم نبود ازدواج کردن 

اره زن امیر جعفریه

نه بابا اونی که من گفتم خودش گفته که خانم کوچیکتره ولی در اصل ۵ سال بزرگتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من حاظرم ۱۰ سال بزرگ تر باشه ولی حتی هم سن هم نباشیم

خب من با کسی بودم اختلاف سنی مون هم کم نبود 

و اصلا درک نشدم 

حالا من دارم نظر سنجی میکنم 

ولی باور کن فکر نکن هر چی پسر بزرگتر باشه رابطه موفق تری داری 

اتفاقا خر چی اختلاف سنی بیشتره درم کمتره

دل من فرش زیر پات ...🌸🌸🌸 ای وای ای وای از دل❤ درمونی رو دردم من دورت بگردم‌  من با تو بهشتم رو زمین تجربه کردم __۱۴۰۴/۴/۴ قشنگترین روز زندگیم