2777
2789
عنوان

به خونه ی خواهرم گفتم اینجا خونه ی خودِ منه داماد مون ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ایول احسنت ،حرف حساب ،کاملا درسته ،👌👌👏👏👏♥️😘🙏🙏

والا بخدا داماد تو خونه مفت نشسته طلبکارشون هم هست 

اینا همه اداس اگه بهش بگه برو خونه بگیر ببین چجوری موش میشه عزت نفس و نقطه ضعف یادش میره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

زیاد میری خونشون گلم، تو که آشپز نیستی، حدتو مشخص کن زیاد جایی نرو حتی خونه خواهر واسه لطف و کمک 

خواهر شما و شوهرش هر طور می خوان زندگی کنن و چی بخورن اصلا به شما ربطی نداره کلا من خودم حتی خانواده خودم دوست دارم هفته یکبار ببینمشون شما زندگی خصوصی از شون گرفتی بس که تو حلقشونی 

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

حرفت خیلیم بد نبوده ولی خب به قول خودت ایشون حساس شده زیادی.بنظرم چون فک فامیلای خودش نمیان زیادی رو حرفت دقیق شدن وگرنه طوری نمیشد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

یعنی هفته‌ای چند روز میری خونشون؟ حق کاملا با داماده اصلا ربطی هم نداره خونه مال کیه‌. دستت درد نکنه آشپز شخصی شدی ولی عملا زندگیشون رو مختل کردی. هیچکس تو هیچ شرایطی تحمل حضور مداوم یه شخص سوم رو نداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.