2777
2789

سلام دخترا،دخترخالم دومی بچشو یه ماه دیگ دنیا میاره و مادرشوهرش از همون ماه های اول میگ من نذر کردم ک اسمشو باید بزاری فاطمه،درصورتی ک چنتا نوه دختر فاطمه هم داره و دخترخالم هم نازایی نداشت ک بخان همچین نذری بزارن .دخترخالم اسم انتخاب کرده داره نمیخاد اینو بزاره ،از اون روز استرس داره همش میگ چیکار کنم،اسم خودمو بزارم چون نذر اتفاقی نیوفته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا هرچی دوست داره بذار

یکی دیگه میزاد یکی دیگه نذر می‌کنه ؟!

بعدم نذر کردن آداب و ذکر مخصوص خودش رو داره

این نذر نیست دخالت بیشرمانست

میخواد دلش راحت باشه بچه دنیا اومد یه غذا نذری بده

وا ی اسمه دیگهچرا جدیدا مد شده این همه درگیرن با مادر شوهر دختر خالت اون اسم رو با فاطمه ترکیب کنه

اخه اسمی ک انتخاب کرد با اسم پسرش ست کرده نمیتونه بهش فاطمه اضافه کنه

نه بابا هرچی دوست داره بذاریکی دیگه میزاد یکی دیگه نذر می‌کنه ؟!بعدم نذر کردن آداب و ذکر مخصوص خودش ...

همینو بگو خواهر ،منم بهشون گفتم تو بجاش یه نذر دیگ بده ،هی میشینه غصه میخوره میگ کاش اصلا حامله نمیشدم انقد غصه بخورم،۹ ماه سختی ک تحمل ،شر هر نوه اش نذر میکنه بذارن فاطمه

اخرش شوهرش باید بره شناسنامه بگیره اگه شوهرش پشتشه همون اسمی کخ میخواد بذاره به مادر شوهر لوسشم بگه ...

اره بخدا😂😂باید همینکارو بکنن ،خیلی باید بی انصاف بشن😂