2777
2789
عنوان

زنی که کتک بخوره باید تحمل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 73 پست

اولش شکایت کن حالشو بگیر که بدونه عواقب کاراشو.

بعدشم دوره فشرده کاراته یا دفاع شخصی برو.برگردی برنگردی کلاسه رو برو.

اگه یکی زد دوتا بخوره

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته خودت و همسرتچند ساله ازدواج کردینیعنی چی کتک تحمل کن؟نمیگم به شوهرت دور از مردونگیه زن کتک ...

عجبا یعنی چی که میگی حتما یه کاری میکنی میزنت ؟ اسی هر کاری هم کنه شوهرش حق نداره کتک بزنه.

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊

اصلا سر هر چی دلیل مگه میخواد؟مردک بیخود کرده بزنتشکاش ی مرجع درستی بود رسیدگی کنه به امور زناندارند ...

آره نمونه اش دیدم. دختر همسایمون التماس پدر و مادرش میکرد می‌گفت تو رو خدا نجاتم بدین از دست شوهرم. مادرش بهونه می‌آورد می‌گفت الان نمیتونم کمکت کنم برو سر خونه زندگیت بعداً میام طلاقت میگیرم. دختره آنقدر قشنگ بود تو اون زندگی داغون شد. مادرش می‌رفت سمت دختر و پسرش که خوشبختن اما سمت این بدبخت نمیومدن☹️

عجبا یعنی چی که میگی حتما یه کاری میکنی میزنت ؟ اسی هر کاری هم کنه شوهرش حق نداره کتک بزنه.

لطفا پیامو کامل بخونین بعد جواب بنویسیم

همه احتمالات نوشتم

اینجا می‌خوام منطقی راهنماییم کنم نه مثل شما عصبی بشم بگم تمام یا مثل بعضیا بگم تمام برو جدا شو

مگه شوخیه؟

ایشون اگر دنبال درمان هست باید کامل توضیح بده مشکل چیه چیکار می‌کنه که شوهرش این عمل انجام میده یا مقصره یا نیست

شوهرش شاید عصبی بود کاری کرده هر چند درست نیست ولی ممکنه پیش بیاد .

پس اگر میخوای ریپ بزنی جواب بدی عصبانیت بزار کنار درست بخون و عکس العمل درست نشون بده.

موفق باشی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
لطفا پیامو کامل بخونین بعد جواب بنویسیمهمه احتمالات نوشتماینجا می‌خوام منطقی راهنماییم کنم نه مثل شم ...

کامل خوندم. از این زندگیایی مثل این خانوم زیاد دیدم پس از روی عصبانیت نیست. مغز شما برداشت عصبی داره چون خبر ندارید تو جامعه چه خبره؟ این خانومم هر کاری کنه همسرش حق کتک زدن نداره تمام

سلام عزیزم وقتت بخیر الان بهترین فرصته خودتو نجات بدی برگرد تهران سر کارت مستقل شو از اون جهنم خودتو و جونتو جوونیتو نجات بده خدا بزرگترانووو لعنت کنه ب جای بزرگی کردن اینجوری پشت ادمو خالی میکنن شده بری بهزیستی بری کمپ  هرجور شده خودتو خلاص کن برگرد سر کار 

♾️🖇❤️

سلام عزیزم وقتت بخیر الان بهترین فرصته خودتو نجات بدی برگرد تهران سر کارت مستقل شو از اون جهنم خودتو ...

سلام گلم خوبی 

وقت تو هم بخیر 

مادرم گفت برو تهران اینجا نباش 

برو دنبال هدف هات ولی جلوی چشمم نباش 

هر وقت به ثبات رسیدی به درآمد رسیدی 

کمکت می‌کنم اونجا خونه بگیری 

شما در جریان تاپیکم بودی ؟

خیلی خوشحالم ولی سرم شدیدا درد میکنه 

میگم حداقل دیگه کتک نمیخورم 

از دست یه آدم مودی خلاص شدم 

یه روز مهربون بود چندین روز بی تفاوت و سرد 

البته اون یک ماهی که زندگی کردیم 

از نظر عاطفی هم سرد شده بود زنگ اینا نمیزد 

انگار خیالش راحت شده بود دیگه منو بدست آورده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
سلام گلم خوبی وقت تو هم بخیر مادرم گفت برو تهران اینجا نباش برو دنبال هدف هات ولی جلوی چشمم نباش هر ...

ممنونم عزیزم خوبم بله کامل در جریانم   از همون تاپیکت میگم اگه جوونتو دوس داری فقط فرار کن اصلا درنگ نکن همچین ادمی هرگز خوب نمیشه  اکثر پرونده های جنایی رد هم بخونی طرف میگفته صبر کنم خوب میشه فیلم ملی  و راه های نرفته اش رو هم ببین ... تو کار داری سواد داری متاسفانه زندگی باهمچین ادمی اعتماد ب نفستو خدشه دار کرده از ی تراپیست کمک بگیر سریع طلاق بگیر و مستقل شو   امیدوارم  ما وقتی بزرگتر شدیم پناه بچه هامون باشیم  حتی میگم شده از اورژانس اجتماعی کمک بگیر ولی برنگرد  یادته گفتم تا مظلوم باشه ظالمم هست  خوشحال شدم برات انشالله این سختیارو بتونی پشت سر بزاری برات دعا میکنم گلم

♾️🖇❤️

ممنونم عزیزم خوبم بله کامل در جریانم از همون تاپیکت میگم اگه جوونتو دوس داری فقط فرار کن اصلا درنگ ...

به خدا خسته شده بودم 

بهم میگفت بزار بریم زیر یه سقف عالی میشم 

رفتیم عالی نشد افتضاح شد 

شروع کرد اون روی خودش رو نشون دادن 

میگفت اصلا کاری به کار من نداشته باش 

چیزی نخواه پول نخواه خواسته ای هم نداشته باش 

من یه شغل دولتی و حقوق دولتی ساده دارم 

من همینم 

نه قربون صدقه میرفت نه زنگ میزد 

نه بیرون میبرد 

میگفت من هر کاری کردم اعتراض نکن 

هر چی خوردم چیزی نگو چون اضافه وزن داشت 

دکتر گفته بود باید کم‌کنی 

میگفت اگه شبا غیبم زد حق اعتراض نداری 

چند ساعت هم برم تو‌ گوشی رفتم 

سمتم نیا باهام حرف نزن 

تا باهات حرف نزدم کاری به کارم نداشته باش 

وگرنه فکر می‌کنم خونه مادرم بهشته میرم اونجا 

مثل مادرم باش هر کاری میکردم اعتراضی نداشت 

کی برم کجا برم کی بیام 

اینا رو که گفتم دقیقا تو این یک ماه که زندگی 

کردیم رو شد وگرنه خونه بابام بودم حداقل ادای 

خوب ها رو در میاورد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
به خدا خسته شده بودم بهم میگفت بزار بریم زیر یه سقف عالی میشم رفتیم عالی نشد افتضاح شد شروع کرد اون ...

میفهمم عزیزدلم اللن خیلیا بهت عذاب وجدان میدن باید بسوزی بسازی یا هی با خودت مرور میکنی نکنه مقصر تویی؟ولی دست بزن ب زانوهات ی یاعلی بگو توکل ب خدا زندگیتو از نو بساز هرگز ب این حرفا اهمیت نده نه کسی ک تو نامزدی رد فلگ نشون میده زیر ی سقف بدتر میشه الان اینجا خیلیا دوران عقد کتک میخورن ولی ب امید بهتر شدن جهزیه میخرن ک برن زیر ی سقف  این حرفا ک میگن بچه بیار درست میشه صبر کن درست میشه  در باغ سبزه گلم   برو مستقل شو حتما یا عقاید مذهبیتو تقویت کن  ک کم نیاری یا اگه مذهبی نیستی حتما حتما تحت نظر تراپیست باش   خودتوآزاد کن منم ی نامزدی بد داشتم ک بالو پرم رو قیچی کرده بود بعد اینکه بهم زدم رها شدم امیدوارم همه چیز برات خوب رقم بخوره 

♾️🖇❤️