2777
2789
عنوان

زنی که کتک بخوره باید تحمل کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 73 پست
میفهمم عزیزدلم اللن خیلیا بهت عذاب وجدان میدن باید بسوزی بسازی یا هی با خودت مرور میکنی نکنه مقصر تو ...

مرسی گلم 

الان اوضاع زندگیت چطوره ؟

ازدواج کردی ؟

اگه ازدواج کردی زندگیت خوبه ؟

به نظرت امیدی داشته باشم به آینده ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
مرسی گلم الان اوضاع زندگیت چطوره ؟ازدواج کردی ؟اگه ازدواج کردی زندگیت خوبه ؟به نظرت امیدی داشته باشم ...

اره عزیزم اوضاعم شکر خدا خوبه من بعد جدایی دوسال حالم بد بود هرچی مرد میدیدم حالت تهول میگرفتم و فراررمیکردم  بعد ی مدت رفتم تراپی دفعه دوم شیش ماه کلا اشنایی داشتیم درگیر احساسات نشدم کلا بررسی کردم همسرمو دوسال عقد هم همینطور  کم کم دیدم همه مثل هم نیستن این من بودم ک ب علائم توجه نمیکردم میدونی ادم گاهی بای انتخاب اشتباه باعث میشه هم ب خودش بد کنه هم بقیه رو ب چشم بد ببینه در حالی طرف مقابل از همون اول نشون میده چیه یکم دقت کافیه خلاصه ک الان خوب شدم و زندگیم با وجود چالش ها خوبه توام اول مستقل شو کار کن پول جمع کن اول عاشق خودت شو  آینده شیرینه انشالله  این ادما میان تو زندگیمون تا بهمون یاد بدن باید خودمونو دوست داشته باشیم  متاسفانه تو جامعه ب خانما یاد ندادن عاشق خودشون بشن همش انتظار دارن خودتو فدا کنی حالا چ شوهر  چه بچه خلاصه الان بعد اون اتفاق رو خودم کار کردم و اهدافمو دنبال میکنم هرکسی هم مانع بشه حذفش میکنم ...از این قضیه درس بگیر و رد شو ب حرف بزرگتراهم گوش نده اونا جوری تربیت شدن ک خودشونو فدا کنن اونا نمیدونن زندگی و آرزو یعنی چی مگه چند سال قراره عمر کنم ک خودمو پای هر بیشعوری بسوزونم

♾️🖇❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره عزیزم اوضاعم شکر خدا خوبه من بعد جدایی دوسال حالم بد بود هرچی مرد میدیدم حالت تهول میگرفتم و فرا ...

خداروشکر عزیزم برات خوشحال شدم 

و امیدوار شدم به آینده 

نامزدت مشکلش چی بود مثل شوهر من بود ؟

شوهر من تنها بلایی که سر من نیاورده خیانته 

نمی‌دونم شایدم کرده من خبر دار نشدم نمی‌دونم 

ولی اصلا باورم نمیشه 

تو میگی آدم میفهمه تو دوران آشنایی 

من این دو روز هر چقدر فکر کردم 

همش خوشی بود احترام بود وقت میزاشت 

خیلی زیاد وقت میزاشت قربون صدقه میرفت 

روزی صد باز زنگ پیام های عاشقانه 

حمایت مالی هدیه های وقت و بی وقت 

همین که عقد کردیم همه چیز عوض شد 

گفت من پیشت هستم چرا باید مثل قبل 

باشم اونجوری میکردم منو بپسندی 

دوران عقد هم قابل تحمل بود تا جایی که 

گیر داد وسایل رو ببریم بچینیم مادرم گفت نرید 

ولی الان که فکر می‌کنم میبینم خوب شد رفتیم دیدم 

چه جونوری هست 

یکماه نشد که من ازش بیزار شدم 

به شدت کتکم زد یهو یه شب غیبش زد تا صبح 

وقتی هم اومد طلبکار که چرا رفتی کلانتری !

مستقیم میرفتی دادگاه درخواست طلاق میدادی 

وقتی هم خونه بودیم نه نگاهم می‌کرد نه باهام حرف میزد 

همش تو گوشی بود 

تا دیروقت بیرون بود 

میگفت من همینم کلا شد یه آدم دیگه 

الان همه به من میگن این خوب بود تو بدش کردی 

وگرنه از اول چرا انتخاب کردی 

اگه انتخاب کردی چرا وسایل رو بردی چیدی 

منکه نمیدونستم با بردن وسایل می‌خواد اینجوری کنه 

شنیده بودم طرف خونش بوی نویی میداده طلاق گرفتن 

ولی متوجه نمیشدم یعنی چی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
چند سالته خودت و همسرتچند ساله ازدواج کردینیعنی چی کتک تحمل کن؟نمیگم به شوهرت دور از مردونگیه زن کتک ...

مگه زبونشو ازش گرفتن که تا هرطوری شد بخواد کتک بزنه؟؟؟؟؟

لطفا از این وحشی بازیا دفاع نکنید

خداروشکر عزیزم برات خوشحال شدم و امیدوار شدم به آینده نامزدت مشکلش چی بود مثل شوهر من بود ؟شوهر من ت ...

خیلی متاسفم واقعا ک اینجوری شده   نامزد من بااینکه همکار من بود   کم کم بعد اینکه فهمید دوسش دارم گفت باید قید کارو بزنی .... حق درس خوندن نداری ...قیافتو اینجوری کن فلان لباسو بپوش باید چادر سر کنی .... کلا شخصیت و هویت منو ازم گرفته بود  خودمو نمیشتاختم  ب همه چی شککرده بودم ورزش میکردم نمیزاشت ب قیافم ایراد میگرفت ب شدت عصبی بود کنترل خشم نداشت ولی چون نامزد بودیم کتک نزده بود تیر آخرشم ک خیانت بود با دوست خودم ریخت روهم  جلو چشمم هر ادایی ک بگی داد منو ول کرد رفت جدا شدیم بااون دوستم ازدواج کرد   شیریتی عقدشو اورد پخش کرد جلو چشمم  پیش خانوادم خار شدم همش میگفتن لابد ی کاری کردی ک اینجوری شده هی عکس دخترره رو میزاشتم جلوم مقایسه میکردم با خودم  دروغ گوی حرفه ای بود الکی ب من گفته بود ی جا کار میکنه حساسه فلان بعد گندش دراومد خلاصه ی کاراش تو یک سال اینا بودن.... همون دوران عقد بهتر بود جدا بشی ولی الان هن دیر نشده وقتی طرف مشکل داره .... من دوستمم بعد طلاق درس خوند و رفت کلا ی شهر دیگه اونجا میمونه یک سال یبار میاد شهر خودش اونم مث من با مصیبت جدا شد و حتی از پدرش کتک خورده بود ک طلاق نگیره اینارو گفتم ک فکر نکنی تنهایی توکلت ب خدا باشه از رحمت خدا ناامید نشو انشالله توام خوشبخو خواهی شد

♾️🖇❤️

مگه زبونشو ازش گرفتن که تا هرطوری شد بخواد کتک بزنه؟؟؟؟؟لطفا از این وحشی بازیا دفاع نکنید

صدا ضبط کرده بود 

مثل حیوون موقع زدن من خرناسه میکشید 

بیشتر ببینید
خیلی متاسفم واقعا ک اینجوری شده نامزد من بااینکه همکار من بود کم کم بعد اینکه فهمید دوسش دارم گف ...

دقیقااا 

شوهر منم اول میگفت تهران برات خونه میگیرم 

مهاجرت می‌کنیم 

مستقل میشی پولت برای خودت 

ولی تا عروسی نزدیک شد 

گفت حق کار و تحصیل نداری 

تهران نمیام مهاجرت هم نمیکنم 

همه چیز منو ازم گرفت هر دو هفته یکبار 

صد هزار تومن پول میداد همونم ازم میگرفت 

الان هیچ پولی ندارم واسه شکایت یواشکی 

جمع کردم 

بیشتر ببینید
دقیقااا شوهر منم اول میگفت تهران برات خونه میگیرم مهاجرت می‌کنیم مستقل میشی پولت برای خودت ولی تا عر ...

بله درسته ادم وقتی اهدافشو ازش میگیرن دچار بحران هویت و کمبود اعتماد ب نفس میشه کلا ترفند مردای  بد همینه ...انشالله راهت هموار باشه عزیزم

♾️🖇❤️

بله درسته ادم وقتی اهدافشو ازش میگیرن دچار بحران هویت و کمبود اعتماد ب نفس میشه کلا ترفند مردای بد ...

راجب زندگیت خوندم 

خیلی ناراحت شدم 

میدونم خیلی برات سخت گذشته 

خوشحالم که زندگیت روال خودشو‌پیدا کرد 

خوشبخت شدی 

نمی‌دونم اون مرد در چه حاله 

ولی هیچوقت خوشبخت نمیشه 

سزای کارش رو میبینه 

بیشتر ببینید
راجب زندگیت خوندم خیلی ناراحت شدم میدونم خیلی برات سخت گذشته خوشحالم که زندگیت روال خودشو‌پیدا کرد خ ...

خیلی ممنونم عزیزم گذشته  خیلی سخت گذشت ولی خودمو سرپا نگه داشتم با کمک خدا  اون موقع ها برای اینکه از خشم کاری نکنم چله زیارت عاشورا میگرفتم .... ازش خبر ندارم چند ساله از شهرمون رفته ی شهر دیگه ولی چندین بار خواب دیدم ب شدت پریشونه  سپردمش دست خدا انتقامی ک خدا میتونه بگیره بنده نمیتونه و ب مراتب شیرین تره ...  برات حمد میخونم  الهی ک زودتر  روال زندگیتو دست بگیری  و حالت خوب بشه ❤

♾️🖇❤️

خیلی ممنونم عزیزم گذشته خیلی سخت گذشت ولی خودمو سرپا نگه داشتم با کمک خدا اون موقع ها برای اینکه ا ...

مرسی گلم ممنونم از حرفات و‌ انرژی خوبت 

بیشتر ببینید
مگه زبونشو ازش گرفتن که تا هرطوری شد بخواد کتک بزنه؟؟؟؟؟لطفا از این وحشی بازیا دفاع نکنید

سلام

کسی دفاع نمیکنه

ولی یک طرفه نمیشه قضاوت کرد و عواقب داره

باید حرف هر دو طرف شنید شاید حرفشون بشنوی حق به اوشون بدی شایدم نه

ولی لطفادهر کی اومد اینجا به چیز نوشت سریع حق بهش ندین نه به خاطر  نویسنده بلکه به خاطر خودمون که  آدم ۷مونو تو زندگیش خودش تجربه می‌کنه.شماتت و قضاوت تاوان سنگینی داره.

اینجام حق به ایشون نمیدم به همسرشونم نمیدم 

بهتره حضوری برن مشاور اون حرفاش بشنوه تا بتونه قضاوت کنه  و کمک کنه

بعضا نمیان مشاور اونم با خانواده ها صحبت کنند حل کنند 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
سلامکسی دفاع نمیکنهولی یک طرفه نمیشه قضاوت کرد و عواقب دارهباید حرف هر دو طرف شنید شاید حرفشون بشنوی ...

من تحت هیچ شرایطی از کسی که کتک میزنه دفاع نمیکنم

البته قانون هم همینو میگه شما اصلا بگیر دزدی که اومده داخل خونت کتک بزن بازم قانون میگه حق اون سرجاشه