2777
2789
عنوان

زندگی

35 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من هشت سالی هست که خونه مادر شوهر هستم تو یک واحد یه اتاق دارم که بالای حموم جهیزیه ام رو چیندم تو کمد دیواری سیسمونیم رو چیندم خیلی دست و بالم تنگ شده دلم میخواد زود تر راحت بشم مثل بقیه زندگی داشته باشم خدا خسته شدم شوهرم بیکار یه جورایی از کار بدش میاد چون مامانش بهش یاد نداده که مرد باید کار کنه پدرش فوت شده و مامانش خودش کار هاشو میکرده به پسرش هم کار نداشته و یه جورایی غرورش نمیذاره کار کنه چیکار کنم دخترم یه سالش و من هیچ چیزی ندارم هم یارانه هست که اونم میره واسه وام خورد و خوراک خوبه چون خونه مادرشوهرم هستم اما خیلی سخته کمکم کنید

کجا زندگی میکنی

سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎  خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.