2777
2789
عنوان

اینجا آرمی زیاد هستا

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 172 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشاالله خدا یه عقل درستو حسابی بهتون بده 😂

شما عقل داری بسه ممنون از دعاتون لطفا تاپیک رو وارد حاشیه نکنین

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃

قبل ازینکه آرمی بشم هیچ هدف و انگیزه ای نداشتم اما از وقتی که باهاشون اشنا شدم زندگیم عوض شد باعث شد درس بخونم و سخت ترین رشته رو برم اول میگفتم همین هنرستان رو ورمیدارم حصله درسای سختو ندارم اما بخاطر بی تی اسه که تونستم درس بخونم و رشته ی تجربی وردارم قبل اینکه با بی تی اس اشنا شم اونقدی افسرده بودم که حتی به خودکشی هم فک میکردم شاید باورتون نشه اما بی تی اس تا این حد روم تاثیر گذاشت:))😂😂

هیچی والا

قبل ازینکه آرمی بشم هیچ هدف و انگیزه ای نداشتم اما از وقتی که باهاشون اشنا شدم زندگیم عوض شد باعث شد ...

آقای محترم مشکلت چیه؟ هرچی سعی میکنم درست باهاتون صحبت کنم انگار متوجه نمیشین؟! متاسفانه نی نی سایت امکان بلاک نداره پس لطف کنید دیگه زیر تاپیک های من نظر ندید! مرسی

من احساس میکنم روانشناسی میخونه تا آهنگای مفهومی تری بنویسه یا شادم انقدر بخونه تا دکتری تخصص موسیقی ...

اصلا این رشته خیلی بهش میاد 🥲 حتی اگه ازش استفاده نکنه میتونه کلی رو ما آرمی ها تاثیر بذاره حرفاش .. همینطور که الان بدون هیچ مدرکی حرفاش آروممون میکنه اون موقع که دیگه اصن عوووف 🥲

پسرم 😭😭

آرمی های دیگه اعضارو شوهر یا پارتنر خودشون میبینن اونوقت من ..🤣🤣🤣

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
اصلا این رشته خیلی بهش میاد 🥲 حتی اگه ازش استفاده نکنه میتونه کلی رو ما آرمی ها تاثیر بذاره حرفاش . ...

متاهلی؟ شوهرت نمیگه چرا این پسرای کره ایو دوست داری؟😅

متاهلی؟ شوهرت نمیگه چرا این پسرای کره ایو دوست داری؟😅

اوهوم 

حق نداره بگه 

خودش قبلا هیتر بوده ولی الان طرفدارشون نیستا ولی بی احترامی هم نمیکنه 

چون میدونه تو این زمینه با کسی شوخی ندارم😁

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
وای به روزی که فناشون بفهمت اینا گ'ین مثه قضیه گلزار میشه 😂😂

تو اتاق باهاشون بودی ک میدونی ؟ 

بیشتر ببینید
حققق🤣🤣🤣

😭😭🤣

بیشتر ببینید