2777
2789

چند تا  دکتر رفتم  هر کدوم یه نظری داشتن یکی می‌گفت عمل کن بعد اقدام یکی هم می‌گفت بذار یکی دیگه اگه میخوای گیرت بیاد بعد همه مشکلاتتو حل کن 

کسی تجربه داره ممنون میشم کمکم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عمل نکنی ذله میشی چون رحم و مثانه افتاده س ماهای اخر داغون میشیعمل هم کنی باید 2 سالی باردار نشی

شما تجربشو داشتی یا اطرافیانتان

آخه دکتر می‌گفت اگه عمل کنی امکان داره دوباره بعد بارداری افتادگی پیدا کنم

شما تجربشو داشتی یا اطرافیانتانآخه دکتر می‌گفت اگه عمل کنی امکان داره دوباره بعد بارداری افتادگی پید ...

ببین مامانم 37 سالش بود رفت عمل افتادگی انجام داد لوله هاش هم همزمان بست 2 ماه بعدش ناخواسته باردار شد

تا 5 ماه هم نمیدونست باردار

بچه هم درشت بود ماهای اخر هیج کاری نمیتونست انجام بده ولی دکتر خیلی استرس داشت گفت ممکن دوباره افتادکی برگرده چون تازه عمل کردی

خدا رو شکر برنگشت

ولی عمل کشیدن مثانه واقعا سخت از سزارین صد برابر سخت تر بعید میدونم با بچه کوچیک بتونی عمل کنی چون تا چند روز درگیری مراقبت  خیلی زیاد میخواد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چقد زود افتادگی گرفتی؟؟ مامانم بعد بچه چهارم گرفت

دقیقا. من هم همین را خواستم بنویسم. مادر من هم بعد از ٤ تا بچه. سال پیش عمل کرد.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم یعنی چی که داغون میشم چه مشکلاتی واسم پیش میاد؟

تکرر ادرار حتی شدید باشه مثانه تا دهانه واژن پایین میاد. دیدم تو اشنا.. خیلی چندش بود

بیچاره خودش پوشک مبکرد  البته نمیدونم شما افتادگی تون چه حد؟ 

اره متاسفانه بعد از یه زایمان کلا داغون شدم

برا همین عوارض ب نظرم سزارین بهتر.  درست عوارض داره ولی از طبیعی سختر نیست

مامانم میگفت هیچ وقت نمیزارم طبیعی زایمان کنی  هزار تا درد مرض میگیری. خودش خیلی اذیت شد

تکرر ادرار حتی شدید باشه مثانه تا دهانه واژن پایین میاد. دیدم تو اشنا.. خیلی چندش بودبیچاره خودش پوش ...

وای چقدر وحشتناکه

والا نمیدونم چیکار کنم 36سالمه و اگه بخوام عمل کنم و بعد اقدام میشه چهل سالم که خیلی دیره

به نظرتون چیکار کنم

ببین مامانم 37 سالش بود رفت عمل افتادگی انجام داد لوله هاش هم همزمان بست 2 ماه بعدش ناخواسته باردار ...

چطور لوله هاشونو بستن و باردار شدن؟ یعنی عمرشون درست انجام نشده بوده؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم