الان میخواد زن بگیره دختر هم از اقوام دور من هست و حس میکنم اگه بی تفاوت باشم بعدا اگه ب مشکل بخوره فامیلا مشترکمون بگن این میدونس چرا نگفت....دلم میسوزه اخه .ازنظر مالی هم اوکیه ولی اخلاق صفر ...عصبیه.دیروزم برا اولین بار جلو چشمم دیدم داره سیگار میکشه.قرص اعصابم میخوره انگار ..اگه تحقیق کنن بگم اینا رو؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره واقعا راحت شدیم از دستشبا مام مهربون شده الانقبلا برج زهر مار بودخدا رو شکر زن گرفت
این شوهر منه انگار منم شنیدم شوهرم معروف بود تو خانوادش همه ازش حساب میبردن بعد ازدواج ما صد درجه تغیر کرده البته همسر من تند مزاج هست ولی قرصی مصرف نمیکرده ولی بد اخلاق بوده زیاد
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
محرم امسال هم اومد و من مثل پارسال دست خالی.....خدایا یه نیم نگاه.....فقط یه نیم نگاه.........فکر کن منم بنده عزیزتم...خیلی دلم تنگه..........یه صلوات بفرستید....شاید دعای شما گرفت
شاید تو دوران نامردی خود دختره فهمید، شاید رفتارش رو اصلا عوض کرد، گناه داره بخواید اینجوری زیر پاشو خالی کنید، به هر حال اون به عنوان یه آدمی که قصد ازدواج داره خودش میدونه با تودش چند چنده