2777
2789
عنوان

برادرشوهرم خیلیی اخلاقش بده و عصبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1215 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هیچی نگو ک میشی بدههرکسی پرسید بگو من شناخت ندارم اصلا.این ازوناست ک آدم میخواد ثواب کنه کباب م ...

دقیقا ببین من دیدم پسره مجردیش مواد می‌کشیده یکی به خانواده دختره گفت ، نه تنها جواب مثبت دادن بلکه تازه با اون آدمم قطع رابطه کردن گفتن این از حسودیش گفته !!!

توروخدا ی جوری ب خانواده دختر بفهمونید بیتفاوت نباشید خیلی موقع ها موقع تحقیق درست نمیگن با اینک میدونن و هم دختر هم خانواده ش ب معنا واقعی بد بخت میکنن  این خیلی بده مثلا یکی از بستگانم وقتی براش خاستگار اومد و  میخواستیم تحقیق کنیم و کردیم خانوادهای  درموردشون همه چیو میدونستن و نگفتن و بعد ازدواج گفتن خب اون موقع دیگ چ فایده  وقتی کار از کار بگذره !!

خیلیا از این آدم ها با ازدواج عوض میشند.

توصیه خواهرانه.

لطفا تو خودتو قاطی نکن.

توکل کن به خدا.

خدا خودش صلاح بنده هاش رو بهتر میدونه.

وقتی پیش تو تحقیق نکردن دینی به گردنت نیست.

دقیقا ببین من دیدم پسره مجردیش مواد می‌کشیده یکی به خانواده دختره گفت ، نه تنها جواب مثبت دادن بلکه ...

منم دقیقا همین دیدم تازه بدترش

طرف نشسته با عروس صحبت کرده ، که آره پسر خوبیه کاریه.. یعنی فقط نظر داده اونم مثبت 

زنگ زدن بهش یجوری دعواش کردن ک تو چرا اصلا درمورد پسر ما حرف زدی

حتی نظر مثبت هم نده ، نه خوبه نه بد 

بگو من سرگرم زندگی خودمم  باطن آدم هارو نمی‌شناسم 

چرا معرفی کردی آخه جدا هم نشن اخلاق دختره گند میشه مثله خودش

من معرفی نکردم اخه  خودش دیده پسند کرده اونم تو مراسم یکی از دوستاش...حتی خود دختره هم گفته من تا حالا زنداداشتو ندیدم( فامیل خیلی دورمونه)

حتما بگو اصلا از اقوام تو کسی نیاد تو خانوادشون برات بهتره من مشکل هم نداشت برادر شوهرم چون از اقوام ...

خانواده شوهرم بارها بهم گفتن دوستی چیزی نداری برا فلانی منم هی میگفتم نه همه دوستام متاهلن.بعد این خودش از طریق یکی از دوستاش با دختره اشنا شده ک تصادفا فامیل دور منه

خیلیا از این آدم ها با ازدواج عوض میشند.توصیه خواهرانه.لطفا تو خودتو قاطی نکن.توکل کن به خدا.خدا خود ...

فعلا پیش من تحقیق نکردن  بعد خانوادش مدام تو گوشم میگن اگه کسی ازت پرسید تحقیق کرد خوب بگو...چون خودشون میدونن من چی کشیدم میترسن

فعلا پیش من تحقیق نکردن بعد خانوادش مدام تو گوشم میگن اگه کسی ازت پرسید تحقیق کرد خوب بگو...چون خود ...

ببین عزیزم پای بخت و آینده یه دختر درمیونه خدارو خوش نمیاد بی تفاوت باشی 

اگر ازت پرسیدن سربسته بگو اونا حق دارن بدونن مخصوصا که فامیل شما هم هست 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....