مال من ۴ تومن بود از بهترین مواد استفاده کرد گفت میشه ۳ تومن ولی چون فامیل بودم پول مواد گرفت فقط
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
مال من هردوتاش خوب بود الان با گذشت ۸/۹ ماه فقط رشد ریشه داشتم همش لخته
کدوم شهری؟
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
موهات قبلا چطور بود؟میگم شاید به حالت قبلشم بستگی داره نه؟شاید خیلی فر نباشه موندگاری بیشتر باشه
موهام به شدت وز و فرفری بود
افتضاح ریزش داشت مخصوصا موقعی که شونه میکردم
چون به زور شونه میشدن لامصب
بذار ببینم عکس دارم ازشون
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑
دخترخاله من موی وز افریقایی داره یعنی تو حالت عادی دست لای موهاش نمیره؛ کراتینه میکنه صد درصد صاف میشه و ریشهها که درمیاد تفاوتش واضحه. اصلا موجم نداره. ولی حجم موهاش بعد از چند بار نصف شده
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.