2777
2789

بچه ها ۷میلیون دادم موهامو کراتین کردم

جای خوبم رفتم یعنی سالن آرایشی بود و چندبار تو لاینای دیگه افرادی رو میدیدم که موهاشون لخت بود و میگفتن تو همین سالن مثلا ۶ماه پیش کراتین کردیم

پست بعدی بقیشو میگم همین اول

خدایا...... 

بعد من فقط یک هفته برام اون حالت لخت شلاقی بود

چندسال پیشم جای دیگه کراتین کردم باز اون یک ماه لخت لخت بود

ولی ایندفعه فقط یک هفته

البته من موهام فر و وز هست،مثل قبل نمیشه ولی موج افتاده

دارم سکته میکنم این همه پول دادم اینم نتیجش

خدایا...... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موهات چند سانت بود که شد ۷ تومن

مال من ۴ تومن بود از بهترین مواد استفاده کرد گفت میشه ۳ تومن ولی چون فامیل بودم پول مواد گرفت فقط

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید

یا موادت‌ خوب نبوده یا کراتینکارت

مال من هردوتاش خوب بود الان با گذشت ۸/۹ ماه فقط رشد ریشه داشتم همش لخته

کدوم شهری؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

برد حموم سشوار بکش درست اگه خوب نشد بعد برو

درست سشوار بکشا

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید
بعد من فقط یک هفته برام اون حالت لخت شلاقی بودچندسال پیشم جای دیگه کراتین کردم باز اون یک ماه لخت لخ ...

دیگه هرچقدر هم موادش بی کیفیت باشه حداقل یک ماه لخت میموند

برای یک هفته واقعا گرون تموم شده

حق داری 

برو باهاش صحبت کن

یا موادت‌ خوب نبوده یا کراتینکارتمال من هردوتاش خوب بود الان با گذشت ۸/۹ ماه فقط رشد ریشه داشتم همش ...

موهات قبلا چطور بود؟

میگم شاید به حالت قبلشم بستگی داره نه؟

شاید خیلی فر نباشه موندگاری بیشتر باشه

خدایا...... 

موهات قبلا چطور بود؟میگم شاید به حالت قبلشم بستگی داره نه؟شاید خیلی فر نباشه موندگاری بیشتر باشه

موهام به شدت وز و فرفری بود

افتضاح ریزش داشت مخصوصا موقعی که شونه میکردم

چون به زور شونه میشدن لامصب

بذار ببینم عکس دارم ازشون

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

دخترخاله من موی وز افریقایی داره یعنی تو حالت عادی دست لای موهاش نمیره؛ کراتینه میکنه صد درصد صاف میشه و ریشه‌ها که درمیاد تفاوتش واضحه. اصلا موجم نداره. ولی حجم موهاش بعد از چند بار نصف شده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برو سالن بهش بگو یا برو اتحادیه

آخه دیگه کاری نمیکنه

نهایت میگه بیا دوباره مواد بذارم

اونم من به نسبت جاهای دیگه قیمت زیادی ندادم

میترسم از موادی که بذاره بد و ارزون باشه بدتر ریزشم بگیرم

خدایا......