2777
2789
عنوان

کسایی که میخوان کنکور تیر بدن

87 بازدید | 8 پست

بچه ها فرصت ثبت نامو تمدید نمیکنن دیگه ؟؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

چرا از بیست و دوم فروردین

از بیست دوم فروردین سایت ثبت نام باز میشه برای تیر ؟ مطمئنید عزیزم ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم از 16 فروردین تا 19 فروردین

یکی اون بالا گفت از ۲۲ فروردین 

پس  آخرش کی؟

🟢زمان ثبت‌نام مرحله دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد

🔹️ثبت‌نام مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ از شنبه ۱۶ فروردین آغاز شده و تا سه‌شنبه ۱۹ فروردین ادامه خواهد داشت.

🔹️داوطلبان در این بازه فرصت دارند تا برای شرکت در آزمون نام‌نویسی کنند.

🟢زمان ثبت‌نام مرحله دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد🔹️ثبت‌نام مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ از شنبه ۱۶ فروردی ...

مرسی عزیزم 

🟢زمان ثبت‌نام مرحله دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد🔹️ثبت‌نام مرحله دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ از شنبه ۱۶ فروردی ...

البته من میخوام رشته بدون کنکور دانشگاه آزاد ثبت نام کنم انشالله 

تو این بازه میتونم ثبت نام کنم ؟ برم کافی نت ؟