2777
2789
عنوان

برای بار صدم بهم ثابت شد در رو برای کسی باز نکنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 59 پست

یه فیلم جنایی بهم معرفی کن ببینم قشنگ باشه و ارزش دیدن داشته باشه

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
😐😂😂 چیو‌میبینم؟ سریالو میگی؟

پرونده های جنایی گفتی میخونی و دنبال میکنی 

سعی کن خیلی تو بحر اینا نری آخرش اجتماع گریز میشی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مادر شوهر عزیزم. دیگه یه هیشکی نگو فلانی ها خونه نیستن نیاید اینجوری برای مادر شوهر عزیزم خطرناک تره.. ایفون رو جواب بده و اگر اشنا  بود  خودتو بزن کوچه علی چپ بگو من همسایشونم خونه نیستن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

منم خیلی سریال نگاه میکنم مخصوصا معمایی راز آلود اما مثل شما توهم نمیزنم

خواب که توهم محسوب نمیشه و بقیه موارد هم احتمالات و پیشبینین که کمک میکنن ادم از اسیب دور بمونه .

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

تریاااک امان از تو تریاااک😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
😂😂منم یبار خواب دیدم همسایه ی ساختمون روبرویی داشت تو تراس سر یکیو میبرید من از پنجره یواشکی داشتم ...

وااایییی خیلی ترسناکه بی صاحاب شده 😂

انگار ومپایرن یهو با سرعت میان دم در

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید
یه فیلم جنایی بهم معرفی کن ببینم قشنگ باشه و ارزش دیدن داشته باشه

ایرانی یا خارجی؟

بیشتر ببینید

خیلی خوب بود 

ولی قسمت خوابتو با واقعیت نتونستم تشخیص بدم 

اگه الان بگی خونه ی زن چادریه هستی هم باور می کنم 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

پرونده های جنایی گفتی میخونی و دنبال میکنی سعی کن خیلی تو بحر اینا نری آخرش اجتماع گریز میشی

اره حواسم هست خیلی وقته سمتشون نمیرم اون سریاله رو بعد چندماه دیدم

بیشتر ببینید
وااایییی خیلی ترسناکه بی صاحاب شده 😂انگار ومپایرن یهو با سرعت میان دم در

دقیقا 🤣🤣🤣 شاید باورت نشه هنوزم وقتی تراس اون ساختمونو میبینم میترسم🤣🤣

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈