2777
2789
عنوان

من برا مهمون غذا درست نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9188 بازدید | 179 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من دوس ندارم غذابیرون چون معلوم نی چی توشون میریزن و چجوری میپزن ب دلم نمیچسبه حقیقتا حاضرم تخم مرغ ...

همین مرغ و بادمجون سرخ کردن گازو هو‌‌د رو به فنا میده مبشه پر چربی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

هر جور راحتی

هر کسی هم هر طور دوست داره فکر کنه

من اما دوست دارم خودم بپزم که همه بدونن مادرشوهرم چه عروس دسته گل و کدبانویی داره🤪

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

چه غذاهایی میگیری؟ خب مامانا چون سنشون زیاده غذا خونگی دوس دارن وگرنه غذای بیرون که خوبه

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ من برای عید به وزن هدفم میرسم به امید خدا

هر جور راحتیهر کسی هم هر طور دوست داره فکر کنهمن اما دوست دارم خودم بپزم که همه بدونن مادرشوهرم چه ع ...

من مادر شوهر ندارم 😂

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینکه از بیرون خریدن برا مهمون بی احترامی هست هردفعه از بیرون بخرم

ن عزیزم این حرفا چرت محضه...کافیه ذائقه شونو بدونی ..اهل فست فودن یا سنتی...کبابی هستن یا خورشتی ...و اینکه از رستوران خوب سفارش بدی...غذاهارو تو ظرف خونگی بریزی...چنان دو لپی میخورن که کیف میکنن..دلیلی برای بی احترامی والا دیده نمیشه...مامانتونم اگر پرسیدن شاید نگران هزینه ش بودن.

به نظرم یه مدلشه خودت درست کن حداقل...حداقل یه سوپ یه چیزی حتی ساده ولی خودت پخته باشی

باور کن حوصله پختن همون هم‌ ندارم 

فقط اینکه خونه رو مرتب کنم تمام وسایل پذیرایی رو بچینم رو میز