2777
2789
عنوان

من برا مهمون غذا درست نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10570 بازدید | 179 پست

من هم یه دختر خاله دارم هر وقت مهمونی میده از بیرون سفارش میده همه هم جلوش تشکر میکنن ولی پشت سر میگن ارزش یه املت پختن هم نداشتیم. شده یه غذای ساده بذار ولی خودت بپز. آخه مردم اگه غذای بیرون بخوان میرن رستوران. آخه غذای بیرون به مزاج همه سازگار نیست من اغلب ترش میکنم. حداقل مثلا کباب از بیرون بگیر ولی برن و خورشت خودت بذار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا ما برا مهمون خودمون میپزیم یعنی صابخونه از بیرون غذا گرفتن رو خوب نمیدونه وگرنه مهمون که نباید ...

ما هم از اطرافمون هم خودشون درست میکنه ولی من نمبتونم‌ میدونی دوست دارم مهمون میاد همه جا تمیز باشه نه اینکه رو گاز چرب باشه و پر قابلمه بعدم آدم از بیرون میخره دیگه تمرکزش رو پذیرایی های دیگه هست اسپزخانه موقع غذا خوردن شلوغ و ریخت و پاش نمیشه کلا فکرت راحته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره میگه ما تا حالا دستپخت تورو خیلی نخوردیم

ی بار بگو بهشون علاقه ، مهارت و توانایی به اشپزی اونم چند مدل غذا به مقدار زیاد ندارم حمل بر بی احترامی و بی اعتنایی نکنید 

برای اینکه همه چیز عالی پیش بره ترجیح میدم هزینه کنم تا طبق میل و در شان مهمان هام پذیرایی بشن

در کل رفع سوتفاهم بکن براشون ...

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

من هم یه دختر خاله دارم هر وقت مهمونی میده از بیرون سفارش میده همه هم جلوش تشکر میکنن ولی پشت سر میگ ...

صددرصد پشت منم میگن😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ی بار بگو بهشون علاقه ، مهارت و توانایی به اشپزی اونم چند مدل غذا به مقدار زیاد ندارم حمل بر بی احتر ...

میدونن خودشون من آدم این کارا نبستم 

ما هم از اطرافمون هم خودشون درست میکنه ولی من نمبتونم‌ میدونی دوست دارم مهمون میاد همه جا تمیز باشه ...

فکر میکنم تاحالا مهمونی بزرگ ندادی که همه کاراش تو‌ خونه باشه 

ببین نهایت ساعت ۳ همه خورشتا آماده باشه و فقط برنج مونده باشه بعد آشپزخونه گاز و سینک و تمیز میکنیم بعد همه ظرفای شام رو آماده میچینیم حتی وسایل میوه خوردن بعد شام رو 

بعد از شام خوردن هم ۳ تا لگن بزرگ میزاریم لیوان ها ی لگن قاشق و کاسه ها ی لگن بشقاب اینا ی لگن 

بعد مهمونای ما کمک میکنن تو‌ شستن و جمع کردن خیلی خوبه اینجوری 

باور کن کثیف کاری نداره مدیریت خوب میخواد 

ما‌معمولا مهمونامون بالای ۲۵ نفره

.....

من دوس ندارم غذابیرون چون معلوم نی چی توشون میریزن و چجوری میپزن ب دلم نمیچسبه حقیقتا حاضرم تخم مرغ بخورم ولی اون غذارو نخورم

شما ک مهمون دعوت میکنی خب با عشق ی سالاد ژله برنجی چیزی درست کن کجاش سخته والا من دوروز پیش ۱۶ نفر مهمون داشتم ژله سالاد سبزی مرغ سرخ کردم بادمجون سرخ کردم و دم دادم گذاشتم کنارش

سیب سرخ کردم

کجاش سخته اخه

شرایط سختی داریطرف ما قرمه سبزی غذای معلومی نیست و اکثرا عاشقشن

اینجا معممولی حساب میشه مامانم هرهفته میپزه

فکر میکنم تاحالا مهمونی بزرگ ندادی که همه کاراش تو‌ خونه باشه ببین نهایت ساعت ۳ همه خورشتا آماده باش ...

اره کلا مهمون کم دارم سالی یکی دوبار خانواده خودم که روم هم ۶ نفر میشن 

اما بوده مهمونی مثلا ۲۵ نفره اونم دیگه باز از بیرون سفارش دادم 

یه مدل خودت بپز دو مدل سفارش بده که هم خودت درست کرده باشی هم از بیرون خریده باشی

الان که دیگه دیر همون از بیرون می‌خرم وقت ندارم باید خونه رو مرتب کنم خودم برم دوش بگیرم