2777
2789

عزیزانی که شرکت میکنن لطفا حتما بفرستن اجرتون با حضرت مهدی

سلام عزیزان برای سلامتی و ظهور امام زمان هدیه جمعی ۵۰ هزار استغفرالله ربی و اتوب الیه بهشون هدیه میدیم بی خیر و بی اثر نیس قطعا 

مهلت تا جمعه شب ساعت ۱۲

باقی ۴۸۷۹۶

اول به نیت دل خودتون و به نیابت از تمام اموات و پدر مرحومم محمود پسر محمدعلی خیرخواه و هرکسی بر گردن ما و اموات و پدرم حقی داره تا در آخرت باهاشون مصالحه کنیم هدیه به امام زمان

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ثواب ذکر هدیه میشه عزیزم

خب اون ها معصومن

به ثواب ذکر ما نیاز ندارن!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ببخشید بنظرم منطقی نیست خوب صلوات بفرستیم

🔴 می‌خواهی در دنیا و آخرت با امام زمانت باشی؟!

🔻عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ سَهْلٍ قَالَ: كَتَبْتُ إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَلِّمْنِي شَيْئاً إِذَا أَنَا قُلْتُهُ كُنْتُ مَعَكُمْ فِي اَلدُّنْيَا وَ اَلْآخِرَةِ قَالَ فَكَتَبَ بِخَطٍّ أَعْرِفُهُ أَكْثِرْ مِنْ تِلاَوَةِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ وَ رَطِّبْ شَفَتَيْكَ بِالاِسْتِغْفَارِ.

اسماعيل بن سهل مى‌گويد:
به امام جواد سلام الله علیه نامه‌اى نوشتم كه دعايى به من بياموز كه چون بخوانم در دنيا و آخرت با شما باشم.
امام سلام الله علیه با خطّى كه من آن را خوب مى‌شناختم نوشت:

🔹 سورۀ «انّا انزلناه»(سوره قدر) را بسيار تلاوت كن، و لبهاى خود را به ذكر استغفار  تَر گردان.

📚 ثواب الاعمال، ص۱۶۵

🟢 از همین حالا این کار رو جزء برنامه های روزانه مون قرار بدیم قرائت سوره قدر و ذکر استغفار هدیه به #امام_زمان..

خب اون ها معصومنبه ثواب ذکر ما نیاز ندارن!!!

عزیزدلم ما احتیاج داریم که بهشون هدیه بدیم تا محبتشونو جلب کنیم یکی از کارهای اظهار دوستی ما به امام زمان و ائمه همینه