2777
2789
عنوان

این مدل سزارین اختیاری راهش چیه

187 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ،دکتر از قبل به من وقت سزارین ۱۴/ فروردین داده بود حالا امروز که خواست نامه بده گفت بیمارستان اون تاریخ قبول نمیکنه چون نسبتا رنده!!!نامه ی بدون تاریخ دادگفت خودت همون روز صبحانه بخور دیگه هیچی نخور بعدازظهر برو بلوک زایمان بگو از دیروز حرکات بچم کم شده خودشون زنگ بزنن من بیام!!!!!حالا استرس گرفتم نکنه پر باشه،قبول نکنن یا هرچیز دیگه ای🤦🏻‍♀️تاحالا کسی اینجوری کرده برا زایمان؟؟بیمارستان اذیت نکنه

اگه موقع نوارقلب حرکاتش اوکی باشه،چی؟؟؟ 

اگه به دکتر زنگ نزنن؟!کلا استرس گرفتم،میخواستم با آرامش و خیال راحت برم🥺🤦🏻‍♀️

من ۱۶ ام آخرین چکاپمه قراره بهم تاریخ بده

شما الان چند هفته و چندروزی؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب چرا باخیال راحت ۱۵ ام نمیری؟دوست داری ۱۴ باشه؟

خودمم از اول دوست داشتم این تاریخ از قبلم گفته بودم دکتر نگفت نمیشه و  اوکی بود البته گفت اگه قبلش شرایطتت اورژانسی نشه همون تاریخ….۱۰ امم پیشنهاد دادم گفت زوده همون ۱۴….🤦🏻‍♀️

نه عزیزم نگران نباش 

خود دکترت بهت گفته دیگه 

مهم دکتر هس که تو اون روز کیس دیگه ای نذاشته باشه یعنی خودش حواسش باشه اون تایم چه تعداد کیس داره 

حالا اتاق عملم اگه بر فرض پر باشه برا کیس اورژانسی حتما یه فکری میکنه نهایتش عملای سبک تر رو جا به جا میکنه 

کلا این مدل سزارین زیاد انجام میدن دکترا 

فامیل ما هم چن سال پیش میخواست اول فروردین ۱۴۰۰ زایمان کنه دکترش نصفه شب بهش گفت بیاد و تحت عنوان سزارین اورژانسی پرونده سازی میکنن چیزی که خیلی زیاد شده تازه اورژانسی هم نیستی که بخوای نگران باشی 

من بچه م ۱. ۱ .۱ دنیا میمد خودم تاریخو عوض کردم . چکاریه میخوایید رند باشه اخه ؟ من گفتم اون تاریخ بیمارستان شلوغه ‌ . 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
به سلامتی عزیزم،الان ۳۸ هفته و ۱ روزم

به سلامتی زایمان کنی عزیزم❤️❤️❤️❤️

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰

آره برو بگو انقباضام شروع شده زنگ بزنین دکترم بیاد 

اونام می‌خوان معاینه کنن نذار بگو می‌خوام سزارین کنم بگید دکترم بیاد بعد اونا ضربان بچه رو اندازه میگیرن و زنگ میزنن دکترت