2777
2789
عنوان

جدا شدن یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسر خوب کم گیر میاد اونم فامیلم هست بعدا پشیمون میشی پسر عموته چرا مادرت میگه این حرفو از خودتونه دی ...

بیشتر میترسم پشیمون بشم

ولی خب خیلی مشکلات هس مثل همین عملی که باید انجام بده برای ناباروری

یا مشکل مالی 

اگه واقعا داره برای پیشرفت زندگیتون تلاش میکنه وداره میسازهشماهم کنارش باشاگرهم نه برین مشاوره

اره تلاش میکنه ولی واقعا تلاشش بی فایدس البته اوایل ازدواج هیچی پول نداشت

و الان وضعیت یکم بهتره

اره سرکار میره حقوقش تقریبا همون۱۵/۱۶ولی خب بازم کمه

خودت رشتت چیه

ببین آک دوستش داری و می‌دونی آدم خوبیه و این حس رو داری ک آینده خوبی باهاش داری زندگی کن سختی هارو تحمل کن انشالله ک عاقبت بخیر سی 

تازه ماه دیگ با هزار تا بدبختی میخاد ماشین بخره بعد چن ماه بفروشه تازه وسایل عروسی هم همه مونددده

عزیزم شما که سنی ندارین

برای عروسی عجله نکن بزار شرایط مادی همسرت یه کم اوکی بشه 

اگه بری تو زندگی با این شرایط ممکنه کم بیاری

زندگی که همش نون وعشق نیست هزارتا زیر وخم داره

عزیزم شما که سنی ندارینبرای عروسی عجله نکن بزار شرایط مادی همسرت یه کم اوکی بشه اگه بری تو زندگی با ...

اره فلا فکر عروسی نیستم شاید دوسال دیگه

بیشتر خانواده من همش میگن سن شوهرت میره بالا پیر میشه

اره ولی خیلی پسرخوبیه همیشه ب مشکلات فکر میکنم ولی این ی مورد جلو همه شونو میگیره

نمیدونم ..هرچی خودت میدونی اگه عاشقشی مشکلاتو دیگه نمیبینی.ولی تو زندگیتم همین عشقو باید نسبت بهش داشته باشی که بخاطر سختیا کمرت خم نشه اذیت شی