2777
2789

شاید کسی مسلمون نباشه مثلا خارجی ها که قرآن ندارن اونها چطوری پس زندگی میکنن و به خواسته هاشون میرسن.بعضی ها هم اصلا مسیحی نیستن پایه مذهبی ندارن.یعنی خدا به اونها کمک نمیکنه

اونا با تلاش و کوشش و اراده به خواسته هاشون میرسن

ذکر و دعا فقط برا ایرانیا کارسازه

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونا با تلاش و کوشش و اراده به خواسته هاشون میرسنذکر و دعا فقط برا ایرانیا کارسازه

بعضی هاشونم زندگیشون خیلی بی رحمه.انقدر رفتم اینستا پست دیدم افسردگی گرفتم.واقعا زندگی چقدر عجیبه برای بعضی ها گل و بلبله برای بعضی ها واقعا بی رحمه.

چرا خدا فقط برا مسلمونا نیست ک 

اونم راه رسیدن ب خدا رو دارن 

شاید از طریق انسانیت 

مثلا من نذر کردم برا خدا ک ب امید خدا تو همین ماه بختم باز بشه و خوشبخت بشم ۵میلیون جم کردم با هزار زحمت خودم شاغل نیستم با پول فروختن تخم مرغ محلی و سبزی خشک شده و.... خود خدا میدونه ۵میلیون برا من چقدررررر زیاده 

گذاشتمش برا جهیزیه ی دختر بی بضاعت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

چرا خدا فقط برا مسلمونا نیست ک اونم راه رسیدن ب خدا رو دارن شاید از طریق انسانیت مثلا من نذر کردم بر ...

بهترین دین و مذهب از نظر منم انسانیت هست

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.