2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13046 بازدید | 1093 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم طرفم تعدیل مهریه زده بنظرت دادگاه با نظرش ودر خواستش موافقت میکنه ومدارک لازم میتونه ارائه بده ...

عزیزم مشکلاتی پیش میاد ولی در آخر به نفعت میشه ولی توی دادگاه خوب از خودت دفاع کن ببخشید طرفت از اون زرنگ هاست که زیر بار هیچی نمیره میخواد لجتو در بیاره ببخشید یه دختر هم دارید حس میکنم درسته یا سقط داشتی

در این حد دیگه نمیدونم قشنگم که شغلشون چی هستببخشید شما الان عاشق کسی هستید؟

بله 

باهاش ازدواج میکنم ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بیشتر ببینید
لجبازی 😂خواب برات خیلی مهمه:) مهربونی به شدت برخلاف اینکه بعضی اوقات عصبی میشیزود اعتماد نمیکنی به ...

راجب من چی حس میکنی ؟

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بیشتر ببینید
یه سوال بپرس ببین درست جواب میدم قبلا به خیلی ها درست جواب دادم

سوال خودمم اینه که کار اداری بابام کی درست میشه

و منتظر دریافت یک پیام هستم چ زمانی دریافتش میکنم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

سوال خودمم اینه که کار اداری بابام کی درست میشهو منتظر دریافت یک پیام هستم چ زمانی دریافتش میکنم

ببخشید باباتون وامی چیزی میخواد یا استخدام بازنشستگی؟ 

تا آخر بهار درست میشه 

پیامتو به زودی دریافت میکنی ماشالله خیلی هم دختر شیطونی هستی تو دل برو همه هیچ وقت کم نمیاری

حس میکنم گندمی یا سفید باشه مهربون وتو دل برو هست شاید یکم خجالتی درونگرا هست وخیلی اهل صحبت نیستش ح ...

برای من بگو پیامی ک منتظرشم کی دریافت میکنم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ببخشید باباتون وامی چیزی میخواد یا استخدام بازنشستگی؟ تا آخر بهار درست میشه پیامتو به زودی دریافت می ...

نیکو جان میشه به سوالای منم جواب بدی 

من همسرم فوت شده 

ایا ازدواج مجدد دارم؟ زمانش؟ چه کسی؟ 

و اینکه دوتا پسرام مشکلاتی دارن 

آیا حل میشه؟ 

اون تغییری که مد نظرمه درموردشون 

عزیزم مشکلاتی پیش میاد ولی در آخر به نفعت میشه ولی توی دادگاه خوب از خودت دفاع کن ببخشید طرفت از اون ...

برامنم بگوووو🥲💔

قبولم؟ ازدواج داریم؟

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت