2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 12966 بازدید | 1093 پست
خیلی نیاز دارم حست رو ب من بگی اسمم فاطمه ی بچه هم داریم .ب نظرت شوهرم چرا رفتارش ی جوریه ؟ کلا از ز ...

شما خیلی استرسی و نگران هستی مدام فکر میکنی ی چیزی قراره اتفاق بیفته یا دلشوره داری ولی اینطوری نیست خیلی تو خونه به همسرت گیر میدی میری رو اعصابش زیاد گیر نده بهش از اونور هم بخاطر دوست داشتن زیاد خیلی چیزا رو در اختیارش قرار میدی بدون اینکه طرفت ازت یه تشکر خشک خالی کنه نکن اینطوری خوبی بیش از حد باعث میشه طرفت حس کنه تو در قبال اون وظیفه ات رو انجام دادی ،در مورد وفاداری همسرت دوبه شکم واقعا نمیتونم قطعی نظر بدم چون خودت باید بتونی بفهمی اون چرا این مدته رفتارش عوض شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم‌اگه امد نکن

خیلی نیاز دارم حست رو ب من بگی اسمم فاطمه ی بچه هم داریم .ب نظرت شوهرم چرا رفتارش ی جوریه ؟ کلا از زندگیم هر چی حس کردی بگو .خدا خیرت بده از فکر و خیال خوابم نمی‌برع بخدا .کلا بگو ب من وفادار هست یا ن

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
شما خیلی استرسی و نگران هستی مدام فکر میکنی ی چیزی قراره اتفاق بیفته یا دلشوره داری ولی اینطوری نیست ...

لطفا به منم بگو.من کی ازدواج میکنم؟ شغلش در چه حیطه ایه؟ از خصوصیات اخلاقی یا ظاهریش هرچی به ذهنت میرسه بگو

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

بچه ها من گشنمههههه برم ناهار و بیام

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

غرورش مانع برگشت میشه

میگه پس هنوز حس داره بهم؟ میگه قبلا برگشته ولی این بار طولانی شده

شایدم نفرم سوم پاش در میونه😂😂😂😂

من الکی گفتم اره برمیگرده ک ناراحت نشه طفلی🗿

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره