2777
2789

رفته کلی چرخکرده خریده برای دونفر پولارو هدر داده قرض داریم قراره پول و پس بدیم رفته چند میلیون داده گوشت موندم دستشون حیف پولمون خدایا از دست این مرد چیکار کنم😭

خب که چی مثلا ؟!«»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بسته بندیش بکن تو فریزر خراب نمیشه چند مدت استفاده بکنید به جاش قرضتون رو از حقوق بعدتون بدید .

باهاشون صحبت بکن اما مردا کلا خیلی حساسن به خرید هاشون ایراد بگیری میخوای بهش بگی هم تو آرامش بهش بگو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
بسته بندی کن بزار فریزر کاری ک شده

پولشو بخدا لازم داریم قرض داریم باید پس بدیم اصلا انگار نه انگار من موندم واقعا چرا اینجوری میکنه چیزی هم بگم بهش بر میخوره

خب که چی مثلا ؟!«»
هیچوقت فکر نمیکردم آدمی باشه برای همچین چیزی گریه کنه و اینقدر بغرنج کنه حالا ۱۰۰ میلیون سرمایه که ب ...

من فکر و غصه قرض داره منو میکشه این رفته اینهمه پول گوشت داده چیزی هم میگم ناراحت میشه 

خب که چی مثلا ؟!«»
پولشو بخدا لازم داریم قرض داریم باید پس بدیم اصلا انگار نه انگار من موندم واقعا چرا اینجوری میکنه چی ...

عزیزم چرا خودت مدیریت خرید خونه بعهده نمیگیری 

؟؟

منم همسرم اینجوریه

سالیانه ساله خرید خونه با خودمه همه چی

بجز برنج ک سالیانه همسرم میخره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!